Snad nepíšu nevhod, ale poprosil bych o nějaké typy na vhodné hry, kde bych se naučil používat gamepad x) Koupil jsem si Xbox One controller pro PC po několikaletých zkušenostech se špatnými porty, nebo prostě hrami, u kterých jsem si připadal, že M+K je víc ku škodě, než užitku.
Kdysi jsem zkoušel na návštěvě na konzoli Borderlands 2 asi 20min a přišlo mi to v pohodě. No ale teď jako skočit hned do Dark Souls 3 mi nepřišlo jako dobrý nápad... Zkoušel jsem i Witchera 3, ale o moc lehčí, než DS3 to teda nebylo.
Jestli má někdo podobnou zkušenost, tak napište typy, jak začít něčím jednodušším. Nebo se prostě mám hecnout a jít přes koleno do DS3?
Ja jsem na nem poprve hral Batman Arkham serii a v pohode. Jinak bych do DS3 skocil klidne po hlave (zatim jsem sice nehral, ale myslim ze za par hodin se v pohode szijes).
Prva hra (ak neratam auta), kde som naplno pouzival gamepad bola u mna prave Dark Souls 2. Najprv som to skusil, moc sa mi to nepozdavalo, hral som teda chvilu s klavesnicou a myskou. To ovladanie nebolo moc prijemne, preto som dal gamepadu este jednu sancu. Za chvilu som si nan zvykol a momentalne ho pouzivam na vacsinu hier a pride mi to ovela pohodlnejsie ako M+K. Samozrejme neratam FPS, tam je myska na nezaplatenie.
Ak si to nemal este v ruke tak je podla mna uplne jedno co hras. Proste to vezmi do ruky a hraj. Casom sa zlepsis. Nic ine k tomu netreba. V dnesnej dobe to uz podporuje hodne hier takze vyber je siroky.
hahaha, tak díky za typy. Prostě jdu do toho DS3 a nějak to jít musí x) Kdyžtak, až někdo bude ráno na sídlišti chtít škrabat zamrzlý sklo na autě, tak tam uvidí zapíchlej gamepad
Pokud nevadi, trochu to tu zneuziji Mate tu nekdo Steam Controller? Pokud ano, jak se vam s nim hraje? Co ergonomie, delka dosahu od PC atd realne nad nim uvazuji. Dekuji
Nemám Steam Controller, ale kolega z práce si ho koupil a bavil jsem se s ním dost o tom. Trvalo asi 14 dní, než mu dorazil někde z Tramtárie. Obecně je to mezistupeň, mezi M+K a gamepadem. Velmi dobře nahrazuje myš. Hraje na tom Hearthstone a prý mu šel i nějaký multiplayer v Portalu. Touchpady jsou prý perfektně přesné mj i díky vibracím zpětné vazby.
Viděl jsem videorecenzi, kde si recenzent pochvaloval, že se na tom pohodlně hrají hry, jako SimCity, Tycoon, Civilization - takže snad kromě Starcraftu se na tom dá hrát cokoliv myšoidního. O závodních hrách moc nevím, ale má to gyroskop i páčku - v té videorecenzi týpek na závody doporučoval spíš xbox controller (nemůžu najít tu videorecenzi x(
Je tam hromada nastavení, ale v podstatě všechny hry na Steamu mají už od uživatelů různé presety a když se v tom nechceš vrtat, nahraješ si tam profil s nejvíce lajkama a paříš hru. Kolega ale říkal, že mu presety moc nevyhovovaly a začal si to nastavovat sám - k maximální spokojenosti.
Jestli umíš eng, tak mrkni na videorecenze na YT. Já šel do xbox one PC controlleru kvůli závodům a Dark Souls/GTA typu her. Hlavně nepoužívám tolik Steam, takže jsem měl obavy, jak bude ovladač fungovat na GOG, uPlay, Origin... teď něco chystá Bethesda... blaeh... xbox gamepad na PC funguje úplně všude. U Steam Controlleru bych se bál.
Jee, diky za nazor Jsem si toho vsiml az ted FPS hry na tom hrat nehodlam. Max nejake arkadove zavody a "pomalejsi hry" aka Assassins creed, Tomb Rider, Thief a jim podobne. Proste se vyprdelit pred obrovskou TV na gauci, pivo po ruce a jen hrat Asi do toho pujdu, na steamu mam mrte her, co jsem jeste ani nehral a nebo si je chci dat znova. Diky