Ahoj, řeším trochu problém s IdeaPad Y510p (59377252)
Nejsem schopný rozchodit druhou kartu ve SLI...
Vygooglil jsem toho hodně, ovšem všechni měli problémy jen s w8.1 a vyšším a i ty se jim podařilo vyřešit, já mám problém už s továrním přeinstalovaným w8..
Druhou kartu nevidím ve správci zařízení, v driverech chybí volba pro SLI, v GPU-Z je jen jedna karta a SLI disable, v GF Experience je napsané SLI nepodporováno...
Verze driver 311 a 365, oboje se stejným výsledkem, rovněž w8 a w10.
Původní majitel přísahá, že než udělal restore, tak mu SLI běhalo...
Samozřejmě mám nastavený vysoký výkon v napájení i všude možně kde mě to jen napadlo.
Takže, co s tím ?
Lenovo Y510P - Nefunkční SLI
Moderátor: Don
- PKBO
- Moderátor

- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Lenovo Y510P - Nefunkční SLI
A kdyz si udelas bootovaci USB, na nej hodis napr. nvflash a das pak
nvflash --list
Vypise ti to obe karty, nebo jenom jednu?
nvflash --list
Vypise ti to obe karty, nebo jenom jednu?
- PKBO
- Moderátor

momentálně jsem si to trochu stížil, flashnul jsem poslední bios, což jsem asi neměl dělat, páč pak mě to vypíše hlášku o nepodporovaném zařízení v BAY a ani mě to nenechá postnout s druhou kartou...
Takže jsem zkusil bios 3.07 následně 3.05 který se projevoval stejně, pak 2.07 se kterým vůbec nepostnu když jsou obě karty no a teď se snažím marně někde sehnat původní 1.07 na kterém to jelo...
Takže na tvou otázku neumím odpovědět, momentálně to totiž vůbec se dvěma kartama nezapnu.
Takže jsem zkusil bios 3.07 následně 3.05 který se projevoval stejně, pak 2.07 se kterým vůbec nepostnu když jsou obě karty no a teď se snažím marně někde sehnat původní 1.07 na kterém to jelo...
Takže na tvou otázku neumím odpovědět, momentálně to totiž vůbec se dvěma kartama nezapnu.
- orgasmic
- Začátečník

-
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Takze kdyz nahodis Win 8.1 a das tam vBIOS odtud
https://support.lenovo.com/gb/en/documents/ht079946
tak to dopadne jak?
https://support.lenovo.com/gb/en/documents/ht079946
tak to dopadne jak?
- PKBO
- Moderátor

8.1 úplně vynecháme, řešíme nekonfliktní 8.0 se kterým žádné problémy hlášeny nebyli a ani vBios nebylo třeba. Každopádně teď to nedopadne nijak vzhledem k tomu co jsem psal v posledním příspěvku, nutné potřebuju BIOS 1.07 se kterým jsem se do Win dostal...
- PKBO
- Moderátor

update
sehnal jsem 1.05 na nějakym čínskym fóru
už to šlape, teda aspon tak že jsem ve win i s bayem.
SLI stále nejde konfigurovat teda, v device manageru je jen jedna 750m a hd4600.
Driver poslední od nv špatný výkon, rovněž poslední ze stránek lenova (valley 2 fps místo 20)
Každopádně jsme se posunuli dál, než před pár hodinami..
sehnal jsem 1.05 na nějakym čínskym fóru
už to šlape, teda aspon tak že jsem ve win i s bayem.
SLI stále nejde konfigurovat teda, v device manageru je jen jedna 750m a hd4600.
Driver poslední od nv špatný výkon, rovněž poslední ze stránek lenova (valley 2 fps místo 20)
Každopádně jsme se posunuli dál, než před pár hodinami..