Mam asi 10 klicu na win7,nevite nakej rychlej zpusob jak je preaktivovat na win 10 bez instalace do stroju?
Chtel bych to na budouci stroje a pro zname.
Upgrade klicu z win7 na win10
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Igoreso
- Moderátor
-
- Kontaktovat uživatele:
Upgrade klicu z win7 na win10
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
- funkmaster
- Nováček
-
Re: Upgrade klicu z win7 na win10
Zdarec,
jediné co mě napadá je zkusit to nainstalovat na jednu virtuálku pomocí win7 klíče, zálohovat aktivaci pomocí Advanced Tokens Manageru, tu zálohu zkopírovat na fyzickej stroj, importovat aktivaci a zkusit to přeaktivovat po telefonu pokud to bude působit neplechu.
Tenhle tool jsem párkrát použil pro zálohu/obnovení svých aktivací při hraní s upgradem z W7 na W8 a všechno v pohodě, rozdíl bude jak si to porozumí s uložením HW klíče na MS serverech.
Hodně štěstí!
jediné co mě napadá je zkusit to nainstalovat na jednu virtuálku pomocí win7 klíče, zálohovat aktivaci pomocí Advanced Tokens Manageru, tu zálohu zkopírovat na fyzickej stroj, importovat aktivaci a zkusit to přeaktivovat po telefonu pokud to bude působit neplechu.
Tenhle tool jsem párkrát použil pro zálohu/obnovení svých aktivací při hraní s upgradem z W7 na W8 a všechno v pohodě, rozdíl bude jak si to porozumí s uložením HW klíče na MS serverech.
Hodně štěstí!
Juzzy píše:Připravte se na návrat do minulosti, budeme tu bez ničeho jako v sedmdesátých letech. Zablokují i seznam.cz - budem čumět na ulhanou televizi nebo se honit klackama.