http://pcdiy.asus.com/2016/05/which-new ... uld-i-buy/
Moderátor: Eddward

ta vede do chladice napetovych regulatoru (snad to jsou ony?) desky, Strix to ma reseno jinak, nebo je chadi prave ten kryt konektoru. Tipuju, ze ma jinou napajeci kaskadu a neni tam co chladit, proto chybi heatpipe, respektive chladic.racecar píše:Teraz som si vsimol ze jej chyba ta heatpipe slamka co ma Extreme. Na jednej strane to je fajn lebo pri pouziti bloku je to krajsie, ale na druhej ta "krytka" co kryje USB konektory bude asi uz iba z plastu nie?

Diky za info, zeptal jsem se z duvodu, ze jsem to posledni dobou casto vidaval a rikal jsem si, kdybych nekdy nahodou vyhral ve sportce a jednu takovou si poridil, tak jestli to pujde sundat, na druhou stranu, kdyz clovek ztrati ATX shielding, tak se ta sranda bude hodit.flanker píše:Spajdr: jo, na klasikcé Rampage V Extreme, která to má také, a nebo na Maximus VIII Extreme, tam to dje odšorubovat. ALe mám dojem, že s tímto řešením se budeme v budoucnu setkávat an všech deskách kvůli celistvějšímu designu, který bdue hrát prim pro většinu kupujících