i5 2500k, zatim 3.3GHz, OC je v planu az sezenu desku misto H61, ale zadny extrem.
8GB 1.6GHz
GTX960 4GB - EVGA SSC verze
1x SSD
1x HDD
Mechanika, 2x ventilator ve skrini, 1x cpu a 2x orig. na gpu
Pocitac je, troufam si rict, velmi tichy. Ventilatory ve skrini jsou zapojene pres regulator, cpu ventilator reguluje deska, na gpu se vubec netoci do 65°C, hdd se pri necinosti vypina... Takze chci aby i zdroj byl tichy a pri nizke zatezi se ventilator treba vubec netocil, ale na tom netrvam.
Ted je v pocitaci obycejny Seasonic 400W. Chci ho vymenit, protoze uz mu je par let a nelibi se mi zapojeni 8pin pro gpu pres redukce (ma jen 1x 6pin).
Sestava sice neni zadna pecka, ale nechci to tahat na starem zdroji za 8 stovek...
Novy zdroj musi byt urcite modularni, mam klasickou ATX skrin od Chieftecu, se zdrojem nahore, bez jakehokoliv managementu. Je to kvalitni skrin bez zbytecnych perforaci, takze menit rozhodne nebudu. Kabely samozrejme nejsou kam dat a jelikoz jich zase tolik nepotrebuji, bude lepsi kdyz tam vubec nebudou. Ted je mam nacpane nad zdrojem a v 5.25" pozici pod mechanikou.
Za zdroj jsem ochotny dat 2 - 3k. Za to se snad uz da sehnat dobry zdroj, ktery splni moje pozadavky. Kdyby ne, klidne jeste neco prihodim, ale vzhledem k cene zbytku sestavy zase nedam treba 5k.

Kdyz to shrnu, musi mit nasledujici:
Odpojitelne kabely
8pin pro desku a grafiku (neplanuji SLI...)
Tichy chod (at uz se ventilator toci nebo ne)
Samozrejme kvalitni
Diky za doporuceni. Kdyby vas neco zajimalo, doplnim.
Na zaver jeste foto vnitrku skrine.