Siemens CX65
Moderátor: CageJ
- HISmotherboard
- Nováček
-
Siemens CX65
Pred troma tyzdnami som si kupil CX65-ku uz bol dvakrat v reklamacke prvy raz kvoli baterke . Batreku vymenili nahrali new SW 25 a tel. zacal mrznut pri wape a stahovani . Dal som to reklamovat druhy krat a napisali mi do zarucaku ze po 2 dnoch testovania nezistili ziadnu zavadu . Uz po ceste zo servisu mi zamrzol pri pripajani na WAP !!! Momentalne som si aktivoal GPRS a stiahnute JAVA hry sa ukladaju automaticky do priecinku Aplikacie/JAM kde su nahrate ale nejdu pustit velkost ukazuje = -1B a nedaju sa ani vymazat nic z tejto zlzoky nejde vymazat pri com to ukazuje -1B ,, uz si s tym neviem rady PLEASE HELP ,, uz si s tym neviem rady co ked to dam reklamovat a zase napisu ze tomu nic neni ???
MATE NIEKDO SKUSENOSTI S TYMTO MT ??
MATE NIEKDO SKUSENOSTI S TYMTO MT ??
HIS Motherboard CELERON Coppermine 700Mhz@950 , 320 MB RAM , WD 120 GB 8 Mb CACHE pata , TEAC DVD-ROM , CD-RW LITE-ON , GeForce 2 MX 400 64 MB , LifeView FLY TV Prime 34 +FM , ATX Frontier 300W , MICROCOM USB 56kb_TRAVEL-s , monitor AOC 5Glr
- Stano K.
- Středně pokročilý
Re: Velky problem - SIEMENS CX65
mozno si bubem kupovat ten istej model
piste sem pro i za :
dik!
![Sad :sad:](./images/smilies/sad.gif)
![Surprised :o](./images/smilies/wow.gif)
piste sem pro i za :
dik!
- Geeker
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jedině aby ti začal blbnout přímo před technikem. Měl sem problém na Siemens S65 , mám tam už třetí firmware a teď se to zdá snad good ale užil sem si sním dost problémů, třeba mi to hodilo modrou obrazovku když sem chtěl jít do zpráv a pomohlo jen vyndat baterii.
Jinak docela dobře ti poradí tady:
http://www.siemensmania.cz/forum/index.php
nech si v servisu vymazat init!!!!+ new firmware.
Jinak docela dobře ti poradí tady:
http://www.siemensmania.cz/forum/index.php
nech si v servisu vymazat init!!!!+ new firmware.
- Geeker
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mam tes ten mobil a mam jiny problem, ktery me taky sere. Jeden pixel sviti jinak nez by mel. Na bile, zelene a cerne barve sviti jinak nez by mel. Je to dost viditelne ale nevim jestli se to da reklamovat. V manualu je napsano neco jako ze to nani na skodu nebo co. Ale mě to celkem vadi. V tom manualu sice pisou o trochu svetlejsim nebo tmavsim bodu, takze ten muj vadny by mohl jit reklamovat.
to HISmotherboard: Ten novy firmware mi v servisu nahraji zdarma, rovnou pri reklamaci?
to HISmotherboard: Ten novy firmware mi v servisu nahraji zdarma, rovnou pri reklamaci?
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Firmware nahrají zdarma v rámci záruky.Jasper píše:Mam tes ten mobil a mam jiny problem, ktery me taky sere. Jeden pixel sviti jinak nez by mel. Na bile, zelene a cerne barve sviti jinak nez by mel. Je to dost viditelne ale nevim jestli se to da reklamovat. V manualu je napsano neco jako ze to nani na skodu nebo co. Ale mě to celkem vadi. V tom manualu sice pisou o trochu svetlejsim nebo tmavsim bodu, takze ten muj vadny by mohl jit reklamovat.
Napiš mail nebo zavolej na info linku Siemensu a řeknou ti hned jestli je to důvod k reklamaci, mě osobně by to taky štvalo.
Pokud máš telefon nový tak ho můžeš tuším do 3týdnů "nevím přesně" vrátit bez udání důvodů.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Reklamace, takové chyby už se sám nezbavíš. A přímo jim tam ukaž, že by soubory mají velikost -1B a že nejdou smazat. To ti prostě musí uznat a opravit/vyměnit
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Jasper
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Vratit ho nemuzu, sice sem ho kupoval v internetovem obchode, ale prevzal sem ho osobnim odberem a na to se pry 3 tydeni zaruka na vraceni nevztahuje. Pouze u bezosobní kopi.Dzin píše: Firmware nahrají zdarma v rámci záruky.
Napiš mail nebo zavolej na info linku Siemensu a řeknou ti hned jestli je to důvod k reklamaci, mě osobně by to taky štvalo.
Pokud máš telefon nový tak ho můžeš tuším do 3týdnů "nevím přesně" vrátit bez udání důvodů.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No te se mi zdá kravina, ale mohl by to vědět Shadow.Jasper píše:Vratit ho nemuzu, sice sem ho kupoval v internetovem obchode, ale prevzal sem ho osobnim odberem a na to se pry 3 tydeni zaruka na vraceni nevztahuje. Pouze u bezosobní kopi.Dzin píše: Firmware nahrají zdarma v rámci záruky.
Zkus to v thradu o reklamacích ale i poštou to můžeš vrátit, vzpomínám si že volant co mi přišel v jiný barvě než sem chtěl tak sem tam volal a řekli mi že
mám právo do 3týdnů vrátit ho z jakéhokoliv důvodu,pokud je neponičený
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
- Jasper
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- derry
- Nováček
Zdar.
Mám ten mobil už dlouho, teda tak půl roku. A zatím, musím zaklepat, v pohodě.
Jednou jsme byli na přeinstalaci, ale to jen díky problému mezi klávesnicí a židlí. Hrádky s datovým kabelem a různý tahání různýho softímu do a z MT.
Jinak ti radím zakoupit datovej kabel, softík pro komunikaci si stáhneš z netu neboť je zadara a dokonce i v CZ, je už i dostatek webstránek o 65tce a tam jsou i hry a kdoví co ještě.
Tuším, že jednou za čas Siemens uvolní nějakej freeware a můžeš si to zkoušet přeinstalovávat sám, pokud si na to troufáš.
jo a s těma reklamacema mi to přijd nějaký divný
d
Mám ten mobil už dlouho, teda tak půl roku. A zatím, musím zaklepat, v pohodě.
Jednou jsme byli na přeinstalaci, ale to jen díky problému mezi klávesnicí a židlí. Hrádky s datovým kabelem a různý tahání různýho softímu do a z MT.
Jinak ti radím zakoupit datovej kabel, softík pro komunikaci si stáhneš z netu neboť je zadara a dokonce i v CZ, je už i dostatek webstránek o 65tce a tam jsou i hry a kdoví co ještě.
![Wink :wink:](./images/smilies/wink1.gif)
Tuším, že jednou za čas Siemens uvolní nějakej freeware a můžeš si to zkoušet přeinstalovávat sám, pokud si na to troufáš.
jo a s těma reklamacema mi to přijd nějaký divný
d
- EfineSS
- Středně pokročilý
-
Siemens CX65
Mam moznost koupit od kamose tenhle telefon za 2k, co si myslite o te cene a o tom telefonu? nejake zkusenosti? predem diky za odpoved..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
- prf.KuBA
- Středně pokročilý
Cena je OK... Je to výborný telefon, v této kategorii není vlastnost, kterou bych mu vytknul. Snad jen, že se po čase začal hodně lidem sekat, ale to může vyřešit flaschnutí firmwaru.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- my-c65
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý
Jestli muzu, tak tady je sekce venovana te rade, tak si neco najdi...
Kamos ho ma a pokud vim tak bez problemu...
Kamos ho ma a pokud vim tak bez problemu...
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
recenze - rok stara ale mohla by se hodit ne? : http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefon ... ARI=107269
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
![Obrázek](http://games.onego.ru/lastfm/donmartinez.png)
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
![Obrázek](http://games.onego.ru/lastfm/donmartinez.png)
- Jasper
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý
-
Diky moc za vase nazory, dival jsem se po netu a nasel jsem na tenhle telefon hodne veci, a co me dostalo tak ze jdou nahrat i jiny ikonky do menu... Oni ty puvodni se me nezdaj moc hezky... Je lepsi si ktomu telfonu poridit kabel nebo infraport, kvuli propojeni s PC?
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC