Audio přední panel

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
zblamak
Začátečník
Začátečník

Audio přední panel

Příspěvek od zblamak »

Zdravím
potřeboval bych připojit sluchátka do předního panelu skříně Fractal Design R3.
Zapojil jsem HD AUDIO kabel skříně do základní desky Gigabyte 970a-ds3p (F_AUDIO zdířka-str. 14 mb manualu)
Zkoušel jsem i AC_97 kabel do stejné zdířky a ani v jednom případě hudba ve sluchátkách nehraje.
Ani sluchátka se neobjeví ve správci zvuku Realtek (ovladače staženy od výrobce mb).
Napadá vás, jak na to? Případně co vyzkoušet?
P.S. manuál zde
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Audio přední panel

Příspěvek od Alfajk »

podivej se taky do biosu, jestli tam tyhle konektory mas vubec povoleny, u nekterejch desek je totiz mozny je dodatecne vypnout
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
zblamak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zblamak »

Tak v biosu je povoleno. Pro jistotu jsem to hodil z Enabled na auto, ani v jendomm případě však stále nejede. dík za tip;-)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

zkus jiny ovladace, a taky je mozny, ze je to proste fyzicky poskozeny na tom predku, a to se blbe overuje, jestli nemas zadnej merak
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
zblamak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zblamak »

Zkusil jsem nejnovější z realtek.com. Stejně tak jsem zkusil přehodit na AC'97 a nainstalovat příslušný ovladače. Taktéž bez výsledku.
Že to je mechanicky poškozený mě napadlo-jak to vyzkoušet/jaký měřáky jsou třeba?
EDIT: OPRAVENO. Byl to špatný kontakt mezi kabelem a předním panelem-celý panel se dá odejmout, což jsem nevěděl a tam nebyl pořádně zastrčen konektor. Díky za reakce, třeba tohle vlákno někomu pomůže.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“