PIII, jake nejvyssi pro Slot1 a 100MHz FSB?
- tristone
- Nováček

PIII, jake nejvyssi pro Slot1 a 100MHz FSB?
Mam doma nejakyho postarsiho Della (Optiplex GX1) s deskou s BX chipsetem, slot 1 podpora max. 100MHz FSB, podle manualu podpora pro P3 do 550.
Jaka nejvyssi P3ka by se do toho mohla dat nacpat a nakolik je to nedostatkovy zbozi? Ted je tam P3 450.
Jaka nejvyssi P3ka by se do toho mohla dat nacpat a nakolik je to nedostatkovy zbozi? Ted je tam P3 450.
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Tady sem nasel, ze maximum co do toho tvyho Dellika jde, je tulen 1,4GHz - ale od ty firmy, na kterou sem ti dal odkaz - na netu ve forech sem cetl, ze kdyz tam normalne hodej tulene a zadratujou, nejede (mam GX110, tak vim...)
Moje rada zni takto - koukni na MB a tam bude nekde switch na multiplikator a pokud je tam nekde u toho napsana tabulka, koukni se, jaky maximum to podporuje... Osobne bych si typl, ze v redukci tam das P3 800, max. multiplikator.
Moje rada zni takto - koukni na MB a tam bude nekde switch na multiplikator a pokud je tam nekde u toho napsana tabulka, koukni se, jaky maximum to podporuje... Osobne bych si typl, ze v redukci tam das P3 800, max. multiplikator.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- tristone
- Nováček

Tak po delsim hledani se mi na Intelu podarilo najit, ze do Slotu 1 se oficialne delali 850Mhz s FSB 100.
Shanet PowerLeap redukci mi prijde zbytecne nakladny a asi i problematicky, zas tak nutne to nepotrebuju.
Na desce je jumper na frekvence od 266 do 500, ale jelikoz jsou P3 zamceny, tak by to mohlo jet i vys, bych tipoval.
Takze tusite nekdo kde nejlepe sehnat slotovy kousky okolo 800MHz?
Shanet PowerLeap redukci mi prijde zbytecne nakladny a asi i problematicky, zas tak nutne to nepotrebuju.
Na desce je jumper na frekvence od 266 do 500, ale jelikoz jsou P3 zamceny, tak by to mohlo jet i vys, bych tipoval.
Takze tusite nekdo kde nejlepe sehnat slotovy kousky okolo 800MHz?
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
To je prave ono, sehnat v dnsni dobe P3 je straaaasne tezky. kor slotovou (i kdyz bys mohl mit i FC-PGA pres redukci...). Koukej po bazarech a samo na foru, treba se neco obevi. Jinak bacha na jednu vec, vzhledem k tomu, ze se vyskytujou tak malo, majitele jim casto prisuzuji dost prestrelene ceny 
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- tristone
- Nováček

- tristone
- Nováček

Tak neco takovyho bych rad,jen ta redukce mozna bude potiz. Muzes mi sem postnout link a navod? Priznavam ze jsem ted zrovna linej to hledatICE píše:kdyz sezenes FC-PGA redukci, prebastlis si ji podle navodu co tu je a v mistnim bazaci kupis tulene, tak te to tak draho neprijde a rozdil ve vykonu je dost znatelny
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
1100 nom tulen se delal, jednoho mam...tristone píše:Tak neco takovyho bych rad,jen ta redukce mozna bude potiz. Muzes mi sem postnout link a navod? Priznavam ze jsem ted zrovna linej to hledatICE píše:kdyz sezenes FC-PGA redukci, prebastlis si ji podle navodu co tu je a v mistnim bazaci kupis tulene, tak te to tak draho neprijde a rozdil ve vykonu je dost znatelny
navod je v sekci chipsety intel... ze ses linej je tvoje minus...
- tristone
- Nováček

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=1087tristone píše:jsem se ne uplne dobre vyjadril. jsem to hledal docela dlouho a nemohl najit, a dal uz jsem byl linejICE píše:navod je v sekci chipsety intel... ze ses linej je tvoje minus...no tak jdu patrat dal
- tristone
- Nováček

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
pak to bude asi nejlepsi resenitristone píše:Diky. No tak nevim jestli radsi nevezmu toho nonTulene 1100, kdyz vezmu v potaz, ze je problem sehnat jakakoliv redukce, natoz spravna a ze nejsem v pajeni zrovna nejsikovnejsi.
ale tu redukci si asi stejne budes muset sehnat... pac 1100 copper se delala jen do sckt370
- tristone
- Nováček

- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
http://processorfinder.intel.com/script ... Spec=SL5XR
detaily o tom CPU >> je aj s redukciou.... bol prevadzkovany v doske s BX chipsetom, ktora chcipla
:D
detaily o tom CPU >> je aj s redukciou.... bol prevadzkovany v doske s BX chipsetom, ktora chcipla
:D
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje
alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Coppermine do slotu1 se dělal tušim na 1,1GHz a na 1,13GHz.
Kolik seš ochotnej dát za FC-PGA II redukci (na tuleně), popř. kdyby si mi dal FC-PGA redukci, ja ti z ní FC-PGA II redukci vyrobím
Jo myslíte, že by tuleň s touhle redukci jel v Legend QDI P6I440BX BriliantX 1S na PBC je revize 1.0(s1.3).
Právě se mi totiž povedla opravit
(shořely mosfety a já tam dal výkonnější)
Kolik seš ochotnej dát za FC-PGA II redukci (na tuleně), popř. kdyby si mi dal FC-PGA redukci, ja ti z ní FC-PGA II redukci vyrobím
Jo myslíte, že by tuleň s touhle redukci jel v Legend QDI P6I440BX BriliantX 1S na PBC je revize 1.0(s1.3).
Právě se mi totiž povedla opravit
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.