Sluchátka na běhání
Moderátor: CageJ
- martinfuks
- Nováček
-
Sluchátka na běhání
Ahoj všichni, shánim sluchátka na běhání, aby mi nepadala z uší a prostě nějak tak držela. Cena tak do 1 500,- a fajn kdyby byly bezdrátový, nechci mít při běhu na sobě kabely všude možně. Předem dík.
- jaroslavmlad
- Nováček
-
Re: Sluchátka na běhání
zdarec, hle záleží jestli chceš do uší nebo přes, já mám lamaxky sluchátka a dobrý, hlavně ty Blaze, hrajou luxusně basově, takže ideál, ale nechám to na tobě
.

- martinfuks
- Nováček
-
Díky, kouknu na ně
- ÿthren
- Začátečník
-
kdybys byl poblíž prahy nebo brna, tak si můžeš zajít sem něco vyzkoušet. https://www.audigo.cz/
jinak s bezdrátovstí to nebudeš mít lehké, špunty se tuším bezdrátové nedělají, buď vůbec nebo aspoň ne za rozunou cenu. A náhlavní zase budou poměrně těžká, jelikož tam musíš tahat baterku a další elektroniku, tak nevím jestli budou vhodná na běhání pokud ti budou skákat na hlavě.
proto všichni běhaj se špunty, jelikož náhlavní by museli být hodně lehká, něco jako koss sporta pro (ne že by to byl nějaký zvukový zázrak)
já teda žádné na sportování nemám, tak moc neporadím, ale asi bych uplně nebral špunty, co brání okolnímu zvuku, (co ucpou uši uplně) jelikož možná hodně uslyšíš každý svůj krok jak se bude ozývat v hlavě
jinak s bezdrátovstí to nebudeš mít lehké, špunty se tuším bezdrátové nedělají, buď vůbec nebo aspoň ne za rozunou cenu. A náhlavní zase budou poměrně těžká, jelikož tam musíš tahat baterku a další elektroniku, tak nevím jestli budou vhodná na běhání pokud ti budou skákat na hlavě.
proto všichni běhaj se špunty, jelikož náhlavní by museli být hodně lehká, něco jako koss sporta pro (ne že by to byl nějaký zvukový zázrak)
já teda žádné na sportování nemám, tak moc neporadím, ale asi bych uplně nebral špunty, co brání okolnímu zvuku, (co ucpou uši uplně) jelikož možná hodně uslyšíš každý svůj krok jak se bude ozývat v hlavě

- Shaquille
- Středně pokročilý
-
koukni na JBL, ma celou kategorii sluchatek pro sport.
http://www.jbl.com/yurbuds-sport-headphones/
hledej "TwistLock" je to proti vypadavani z usi, treba pro behu.
http://www.jbl.com/yurbuds-sport-headphones/
hledej "TwistLock" je to proti vypadavani z usi, treba pro behu.
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 3600X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 3600X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
- darth
- Nováček
-
Doporučuji Bluetooth Headset od firmy LEMFO, používám je zhruba půl roku a na běh/posilovnu jsou dostačující.