po startu pc se nenačte plocha jen černá obrazovka
Moderátor: Loki5567
- GenuineOver
- Začátečník
-
po startu pc se nenačte plocha jen černá obrazovka
Dobrý den, dnes jsem zapnul pc a všechno naběhlo v pohodě byl jsem tak hodinu na netu pak jsem spustil hru Cod World at War multiplayer a hra se mi nespouštěla jen černá obrazovka s kurzorem myši. Po 20ti minutách jsem pc z restartoval a od té doby mi nenaběhne plocha jen ta černá obrazovka jo a ještě na obrazovce vítejte jsem tak 10 minut nevíte čím by to mohlo být jestli grafikou nebo diskem? děkuji předem za rady.
- morke
- Moderátor
Re: po startu pc se nenačte plocha jen černá obrazovka
Co tak zkusit se dostat po zapnutí do nouzového režimu?
Pokud se povede, tak odinstaluj ovladač GK. Potom nainstaluj.
Pokud se povede, tak odinstaluj ovladač GK. Potom nainstaluj.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
- GenuineOver
- Začátečník
-
Do nouzového režimu jsem se dostal ovladač na grafiku se opět nainstaloval a dneska ráno jsem pc spustil a na obrazovce vítejte jsem tak minutu potom černá obrazovka a když dam ctrl+alt+delete tak se mi po chvilce objeví nabídka jestli chci spustit správce uloh tak na to kliknu a asi po 2 minutach se mi zobrazí jen dolní lišta se startem a zase po několika minutách se mi zobrazila i plocha ale bez ikon, opět jsem musel čekat než se zobrazily ikony a dal už nic pc nereaguje na nic nemůžu kliknout točí se jen modré kolečko
- GenuineOver
- Začátečník
-
ted už se to rozběhlo ale spuštění pc trvalo tak 30 minut a furt je nějak zpomalený
- PKBO
- Moderátor
tak čistá instalace no, když už ti to naběhlo, tak si zazálohuj co je třeba a šup do toho, bude to rychlejší než hledat příčinu problémů... Taky se mě do toho nikdy nechce, tak tři dny koumám jak to dát dohromady a pak to stejně tou čistou končí, tak nebuď tak tvrddohlavej jako já 

- Bez_n1ck
- Pokročilý
Já to tipuju na disk ... zkus v nouzáku kouknout přes HD Tune na SMART a na povrch.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- GenuineOver
- Začátečník
-
Tak v pondělí a včera mi to jelo celkem normálně hrál jsem cod v pohodě a dneska ráno jsem zapnul pc startoval se mi minutu na steam mě to přihlásilo, na net jsem se dostal, ale pak jsem spustil msi afterburner a pc se zaseklo na nic nešlo kliknout tak jsem dal restart a zase se mi normálně načetl system ale po chvilce opět přestal systém reagovat tak jsem pc vypnul a znova zapnul a už mi to napíše jenom, že windows nejde spustit příčina může být nedávnou konfiguraci softwaru nebo hardwaru nebo tak něco. Když dám spustit systém běžným způsobem tak se nedostanu přes spuštění systému windows a nic dál se neděje ted v nouzovém režimu hdtune mi našlo 2 vadné sektory na disku
- Butch
- Středně pokročilý
Disk v haji. To vetsinou jiz pomale starty predznamenaji.
Obcas pomuze rucne pustit explorer....
Nicmene disk je stejne treba vymenit.
Obcas pomuze rucne pustit explorer....
Nicmene disk je stejne treba vymenit.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- PKBO
- Moderátor
A máš 2 realocated, nebo pending, nebo snad dva mrtvé bloky v testu povrchu ?..
V každém případě, začni tím co jsem říkal jako první, reinstal SW a začni šetřit na nový disk.
2 realocated sektory ještě neznamenají konec disku, sám tu mám na data letité WD který má už minimálně 4 roky 8 RS a nepřirůstají, ale je lepší být připraven - tzn záloha všeho důležitého na prvním místě..
V každém případě, začni tím co jsem říkal jako první, reinstal SW a začni šetřit na nový disk.
2 realocated sektory ještě neznamenají konec disku, sám tu mám na data letité WD který má už minimálně 4 roky 8 RS a nepřirůstají, ale je lepší být připraven - tzn záloha všeho důležitého na prvním místě..