Problém s voltage

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Jindra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s voltage

Příspěvek od Jindra »

Zdravim
Mam problém a chtěl jsem se vás zeptat než s tim počítačem půjdu do shopu, aby mi ho opravili.
Když jsem dostal PC tak jsem nainstaloval corecenter a voltage mi to ukazovalo v poho.
A po několika dnech jsem nainstaloval PC Alert a voltage u +12 mi ukazuje 2,25 tak jsem nainstaloval Sandru a ukazuje taky 2.25
Tak sem kouknul do Biosu a tam(vůbec tomu nerozumim)jsem měl u CPU pamětí a grafiky nějake blikající text o nestabilitě systému a nějaky hodnoty byly zvýrazněny červěně.
Tak děkuji za každou radu, protože jsem se s tim ještě nesetkal a vůbec nevim co s tim. :sad:
Head down
Nováček
Nováček

Čau

Příspěvek od Head down »

Hele před chvílí jsem si psal s kámošem ten měl prej to samí,ale pak přetočil bios a vše o.k.Jo a ještě psal že to může být tim Zdrojem :wink:
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Aka je cela zostava?Daj tam novy bios ak ti to tak moc vadi, ale poviem ti ze keby ti to naozaj slo tak ako pise pc alert a napr do disku by slo 2.25V , tak sa ti ani neroztoci :lol: ..proste zle ukazuje bios, flash by to mal vyriesit
Jindra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

SpeedFan

Příspěvek od Jindra »

Já jsem nainstaloval speedfan a ukazuje to zase v poho.Takže to zkusim s tim biosem, ale ještš jsem to nedělal tak přesně nevim jak :?
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Mrkni na stranky vyrobce tveho motherboardu, najdi si sekci support/download, pak bios a tam budes mit spolu s odkazy na stazeni bios image i odkaz na nejakej howto...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Buď v klidu. Kdybys měl na +12V větvi 2.25V, tak to v žádném případě nemůže fungovat... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Jindra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindra »

Tak jsem se na to byl zeptat v tom obchodě a prej to je jen otázka softwaru, že prej ten pc alert nepodporuje tu moji novou základku :? . Kdo ví snad maj pravdu. :wink:
NEAKTUALIZOVÁNO od r. 2004
MB: MicroStar K8N Neo2 Platinum-54G - nForce3 250 CPU: AMD Athlon 64 3000+ BOX@default VGA: Leadtek Winfast A400LE TDH 128MB RAM: 2x Kingmax DIMM 256MB DDR 433MHz CL2.5 HDD: Hitachi Deskstar 7K250 HDS722516VLSA80 - 160GB SATA DVD: Lite-ON SOHW-1653S černá OEM - DVD-R/+R, DualLayer Case: EuroCase MLQ3 - Middletower 350W
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“