Instalace nVidia Tornado GF FX 5700

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Rein
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Instalace nVidia Tornado GF FX 5700

Příspěvek od Rein »

Strčil jsem do PC novou kartu a spustil systém (XP2 SP2), nastavil jsem rozlišení, ve správci hardware žádný problém. Až pak jsem začal číst manuál ke kartě pro instalaci ovladačů (Inno3D). Na začátku tam stojí, že musím pro "non-Intel chipset" instalovat "custom AGP Bus Driver". V manuálu píší, že chipset mojí desky najdu ve správci zařízení v seznamu Systémová zařízení pod položkou "AGP controller". Nic jsem tam nenašel, tak jsem si našel chipset u výrobce mojí desky AD77 INFINITY (VIA KT400 and VT8235CD). Moje otázka zní: 1)Jelikož jsem nenašel položku "AGP controller" ve správci zařízení, znamená to, že jsem neměl nainstalovanej AGP Driver ? 2)U výrobce desky jsem driver nenašel, kde bych ho měl případně hledat?
Pokud toto téma už někde je, tak se omlouvám, ale hledal jsem ho dlouho, v rámci svých možností, ale nenašel. Díky za trpělivost.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

4 in 1 :wink:
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

presne tak,,,asi nemas nainstalovane ovladace VIA 4in1
Rein
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rein »

van Bellen píše:presne tak,,,asi nemas nainstalovane ovladace VIA 4in1
Prosím tě, ty ovladače jsou dodávány s tou kartou, nebo je musím sehnat na internetu a nainstalovat před vlastní instalací nové kary, aby se mi objevil v systémových zařízeních "AGP Controller" a pak nainstalovat AGP Driver? Kolik těch ovladačů je, když o nich mluvíš v množném čísle? Nemám o tom vůbec páru, nahrazuji kartu MATROX DUALHEAD 32MB. Díky.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

4in1 je nazev :wink:. Jsou to totiz drivery k zakladni desce - meli by teda bejt na CD s driverama od zakladni desky. Ovsem nic nezkazis tim, ze stahnes z netu nejnovejsi verzi. Pak ti vse bude fachat jak ma... Link www je tady.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Rein
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rein »

mina píše:4in1 je nazev :wink:. Jsou to totiz drivery k zakladni desce - meli by teda bejt na CD s driverama od zakladni desky. Ovsem nic nezkazis tim, ze stahnes z netu nejnovejsi verzi. Pak ti vse bude fachat jak ma... Link www je tady.
Tak, 4in1 jsem si nainstaloval (akorát jsem si jej stáhl přímo ze stránek výrobce desky), v systémových zařízeních už "AGP Controller" mám. Tak a teď se chci jen zeptat, jestli jsem tím i nainstaloval ten "AGP Bus driver" a mohu už začít instalovat ovladače Inno3D. Doufám, že je to poslední dotaz :(
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

No mel by se tim nainstalovat... Jinak, nemusel si se pred tou instalaci tech driveru jeste ptat, kdyz by to proste neslo, tak bys to zase odinstaloval. Pokud totiz wokna najdou ordel v driverech, hodej tam svuj a comp stale jede, takze se neni ceho bat :wink:
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“