Chladič na oc athlon XP-M 2600

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Chladič na oc athlon XP-M 2600

Příspěvek od kadas152 »

Mám XP-M 2600 taktěnej na 2300Mhz šel by víc ale nemám na to chladič :x poraďte jaký (vodu nechci) a Zalman se mi tam bohužel nevejde(aspoň jsem to čet že na mojí desku nejde).
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Na Abit NF7-S jde myslim CNPS7000Cu v pohode, staci myslim zkratit jednu tu uchytavaci sponu, ja delal to same na DFI LP B mainboardu :wink: :)

Tehle "tabulce kompatibility"
http://www.zalman.co.kr/product/cooler/ ... st_eng.htm
...moc never, treba mi trvdi, ze na DFI NFII Ultra Infinity (a moje LP B ma naprosto stejny design) je jen treba davat bacha, aby PSU nezavazelo, ale NENI TO PRAVDA, musis zkratit tu packu, jinak by ti vletela do vodicu k paralelnimu portu :? :wink:

Cize - kecaj. Urco tady na foru nekdo s Zalmanem a Abit NF7-S bude :wink: Kdyz ne on, tak vem Thermalright SLK800 a jsi vysmatej :)
http://www.frostytech.com/articleview.c ... cleID=1280
...mam, a chladil jsem jim 1.850Vcore Bartonka-M 2500+ na 2500Mhz a v pohode :wink: :) Jen 74-86C v nevertrane kejde :lol: V pohode. Mobily jsou do 100C :wink: ...a ja mel moc stahnuty ten 92mm fan, no... Doporucuji nejaky 80mm a s VYSOKYM CFM abys videl, jak krasne to umi chladit :)
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Chladič na oc athlon XP-M 2600

Příspěvek od Dzin »

renger píše:Mám XP-M 2600 taktěnej na 2300Mhz šel by víc ale nemám na to chladič :x poraďte jaký (vodu nechci) a Zalman se mi tam bohužel nevejde(aspoň jsem to čet že na mojí desku nejde).
A kolik ti to topí?
Já ho mám na 2400MHz a chladím Arctikem a mám 48Idle a max 61Burns ale v přetopeném bytě. pouštím do něj 1,7V.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Re: Chladič na oc athlon XP-M 2600

Příspěvek od van Bellen »

Dzin píše:
renger píše:Mám XP-M 2600 taktěnej na 2300Mhz šel by víc ale nemám na to chladič :x poraďte jaký (vodu nechci) a Zalman se mi tam bohužel nevejde(aspoň jsem to čet že na mojí desku nejde).
A kolik ti to topí?
Já ho mám na 2400MHz a chladím Arctikem a mám 48Idle a max 61Burns ale v přetopeném bytě. pouštím do něj 1,7V.
na kolko otaciek mas nastaveny cooler?
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

Jo ten Thermalright bych bral kolik by stál já jsem totiž eště přemejšlel o Thermaltake Combo Cool DIY PIPE101 (CL-P0006) a ňáký rychlejší devadesátce ale ten i s zalmanem odepsali rodiče nízkym rozpočtem protože eště kupuju novou grafiku. Nemáte někdo site na obchod kde by ten Thermalright měli? Jo topí to fakt dost já vim XP-M zvládne až 100C ale mě přijde 80C(burn) ve větraný kejsce fakt moc.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“