Mám grafickou kartu MSI GTX 960 GAMING 2G a zdroj Zalman 600W, nyní bych si chtěl koupit GTX 1060 6G, utáhne mi zdroj obě karty najednou?
Jak na dvě grafické karty?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- machja00
- Nováček

-
Jak na dvě grafické karty?
Zdravím! 
Mám grafickou kartu MSI GTX 960 GAMING 2G a zdroj Zalman 600W, nyní bych si chtěl koupit GTX 1060 6G, utáhne mi zdroj obě karty najednou?
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Jak na dvě grafické karty?
Ano utahne ale k čemu mít tyhle 2 karty? To plánuješ 10 monitorů? Spolupracovat totiž nijak neůžou, budou fungovat jen separé.
- machja00
- Nováček

-
No, monitory mám tři.. ta lepší grafika by byla na hraní a ta druhá na ostatní věci. Ať už stream, práce, nebo třeba jen filmy.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Jo, tak to je nesmysl. 960ku prodej.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

"Další věci" nepoužívaj 3D jádro tzn můžeš mít všechny monitory zapojené do 1060 a vše dělat na ní. Tu 960 prodej, neměla by žádnej účel.machja00 píše:No, monitory mám tři.. ta lepší grafika by byla na hraní a ta druhá na ostatní věci. Ať už stream, práce, nebo třeba jen filmy.
- machja00
- Nováček

-
Dobře, tak jí prodám.. původně jsem myslel, že by se jejich výkon nějak" spojil". Ale děkuju za radu. 
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Hele, to jsi asi slyšel o SLI či crossfire, kde 2 grafiky můžou spolupracovat pro vyšší 3D výkon. Problémem toho je že za
1. Musí k tomu bejt specifickej board.
2. Trpí to tunou SW problémů, neni to ideální řešení.
3. Musí to bejt dvě stejné karty (nebo alespoň stejná řada se stejnym typem paměti.
4. Nikdy se to nevyplácí pokud existuje silnější 1 karta. SLI se vyplácí až když potřebnuješ takovej výkon kterej ti nedá ani třeba GTX1080.
1. Musí k tomu bejt specifickej board.
2. Trpí to tunou SW problémů, neni to ideální řešení.
3. Musí to bejt dvě stejné karty (nebo alespoň stejná řada se stejnym typem paměti.
4. Nikdy se to nevyplácí pokud existuje silnější 1 karta. SLI se vyplácí až když potřebnuješ takovej výkon kterej ti nedá ani třeba GTX1080.
- blaho
- Žlutá karta

-
- machja00
- Nováček

-
Dobře, mám jí doma, zapojenou i s monitory, krom jednoho. Háček je v tom, že monitor má výstup na VGA, měl jsem u něj redukci na DVI ale ta má široký ten "podlouhlý" pin a grafická karta je jen na "úzký" pin. Co jsem tak koukal, tak jsem našel jen redukci, kde vždy druhá byla strana na HDMI. Dalo by se nějak udělat aby o fungovalo? Existuje vůbec taková redukce na "DVI mini" či jak to nazvat?
Redukce kterou mám - zde
Redukce kterou popřebuji (s takovýmhle konektorem) - zde
EDIT - Napadlo mě, že by to mohlo být tohle ale nejsem si jistý.
Redukce kterou mám - zde
Redukce kterou popřebuji (s takovýmhle konektorem) - zde
EDIT - Napadlo mě, že by to mohlo být tohle ale nejsem si jistý.
- Srandista
- Začátečník

Ak ma monitor vstup na VGA, tak potrebujes takuto redukciu.
Z DVI sa to vyviezt neda, kedze v tychto novych grafikach uz nie je k dispozicii analogova cast.
Z DVI sa to vyviezt neda, kedze v tychto novych grafikach uz nie je k dispozicii analogova cast.
MTB: MSI MAG B550 Tomahawk, CPU: AMD Ryzen R5 3600 + Arctic LF III 240, RAM: Corsair 32GB DDR4 3600MHz CL16, GPU: AMD RX 6800 16GB RAM, SSD: Corsair MP600 PRO LPX 1TB + Corsair MP510 1TB, SC: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional, PSU: Corsair RM650x, Case: Fractal Design North Mesh, Monitor: Dell S2721DGFA
Google Pixel 8 256GB, Nexus 7 (2013) 32GB
Google Pixel 8 256GB, Nexus 7 (2013) 32GB