Zdravím,
od včera pozoruji, že mají najednou veškeré komunikační programy (Skype, Teamspeak) problém s mými sluchátky (Trust GTX 26), pokud jim v nastavení zapnu výstup na 5.1.
Spoustu aplikací přestalo pracovat už od včera s nimi, když jsem zapojil sluchátka a Windows je najednou začal z ničeho nic instalovat (Ve správci zařízení se najednou dokonce objevilo nějaké neznámé zařízení). Přeinstalace ovladačů mi sice vše vyřešila, ale Skype a Teamspeak zůstávají hluchý. Zajímavé je, že když zapnu třeba skype, tak najednou i přehrávač přestane fungovat a neslyším nic.
Co se týče třeba teamspeaku našel jsem věci jako nastavit Mono to surround, ale nic.
Neřešil už někdo takový problém či nějaké tipy co ještě zkusit?
Žádný zvuk v 5.1 na Skype, TeamSpeak, ...
Moderátor: CageJ
- Janze
- Nováček
-
- Wiruz
- Pokročilý
Re: Žádný zvuk v 5.1 na Skype, TeamSpeak, ...
nemas ve skypu a teamspeaku zvoleny spatny zdroj signalu? Ty sluchatka maji vlastni zvukovku v sobe, takze budes mit minimalne 2 zdroje zvuku, tak si nastav ten spravny co chces pouzivat.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
- Janze
- Nováček
-
Re: Žádný zvuk v 5.1 na Skype, TeamSpeak, ...
To je to první co jsem zkoušel,samozřejmě.
Problém je někde v rámci toho 5.1CH, pokud přepnu sluchátka třeba na 4CH, tak to najednou funguje.
Problém je někde v rámci toho 5.1CH, pokud přepnu sluchátka třeba na 4CH, tak to najednou funguje.