Prvni kolo a prachy v CS:S
Moderátor: Baneshee
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Prvni kolo a prachy v CS:S
Cao lidi, mam nasledujici dotaz. Pripojim se na nejakej server v CS:S, chvili parim, pak zacne nova mapa a vsichni maj prvni kolo 800 (podle nastaveni serveru, ale zpravidla tolik...). Zajimalo by me, jak to nekteri hraci delaji, ze si hned na zacatku hry koupi za 1500 heklera i s munici. Stava se mi to dost casto a tak bych rad vedel, jestli je to nejakej cheat, nebo nejakej herni bug. Dikec 
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- Jája
- Středně pokročilý

to bude nějakej bug, protože se mi to už taky párkrát stalo že sem začínal hned s 1600 prachama, přitom sem žádný cheat nepoužil, prostě se to občas takhle zku**í 
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
A nemohlo to bejt tim, ze byl na serveru jako default 1600 nastavenej? Me uz se ta prave taky stalo a myslel sem si, ze je tak proste nastavenej server...Jája píše:to bude nějakej bug, protože se mi to už taky párkrát stalo že sem začínal hned s 1600 prachama, přitom sem žádný cheat nepoužil, prostě se to občas takhle zku**í
Jinak, jeste jedna podruzna otazka. Jak to, ze mi obcas zbran vubec nevystreli? Proste kliknu, nic, kliknu znova, zase nic, zpravidla ay treti funguje. Dela mi to na vice kompech.
Zajimalo by me, jestli todle treba nejsou novy featury CS:S - jako ze ma nekdo na startu vic, aby si ho team vic cenil a z bran jako ze se zasekne
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- Jája
- Středně pokročilý

Defaultně to na serveru určitě nastaveny nebylo, protože další mapu sem měl zase jen 800.
To s tím střílením se mi nikdy nestalo.
Jinak tohle téma asi stejně skončí na smetišti Sent bude mit radost
To s tím střílením se mi nikdy nestalo.
Jinak tohle téma asi stejně skončí na smetišti Sent bude mit radost
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: