2.0 Microlab solo9c nebo jine?

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

2.0 Microlab solo9c nebo jine?

Příspěvek od Flegy »

Ahoj lidicky,

jelikoz nemuzu sehnat jedine 2.0 , ktere mi sedlo a stacilo mi (Genius HF2000x), rozhodl jsem se obmenit svoje Genius SP-HF2020 V2 za jiné. asi by mi stacili i tyto, jenze nejak jim dochazi dech pri vyssi hlasitosti a co je dulezitejsi, neumi hrat potichu...

nalezl jsem Microlab solo9c, ktere nemaji az tak spatne recenze, nenalezl jsem ale nejakou jinou alternativu. Poradi mi nekdo kdo je ma ci nekdo, kdo ma jine cenove do cca 5 tisic nejakou moznost?

puvodne jsem premyslel i o pasivnich + zesilovac, jenze nechce se mi cpat do pc/filmove aparatury xx tisic. 5.1 bych asi take uzivil, jenze mam problem s rozmistenim. pc a postel mam otoceny o 90° vuci sobe, tak by poslech na jednom ci druhem miste nebyl dobry.

diky za rady
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: 2.0 Microlab solo9c nebo jine?

Příspěvek od crashPC »

Ahoj. Nejde další alternativy najít, protože v PC odvětví nic adekvátního prakticky nikdo nedělá.
A asi je i malá poptávka, protože marketing pro ty šroty je mocný. Nebo spíš nemocný.
Rozhodně ty Microlaby doporučím. Další meta by byla asi nějaké studiové monitory, ale cena bude pak jinde. Takže tak.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

prave. jelikoz nejsem zadnej audiofil a staci mi, kdyz repraky nesumi/nebzuci a maji rozumny projev, asi mi nic jineho nezbude. ted uz jen vymyslet, kam je dat. asi budu muset splasit i vetsi stul :oops:
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Já mám 7c a jsem nad míru spokojen :) větší stůl je ale nutnost, ideální je mít za nimi i kus místa, říká se 20cm, já tam mám tak 10, dá se to.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ahoj pkbo :) , jj , 7ccka jsem prave slysel. prave jejich projev se mi zamlouval. 9c bych vybral jen kvuli digitalnimu vstupu. je pro me lepsi, kdyz to tahnu malym toslinkackym kabilkem nez klasicky pres fujtajbl jack a metaliku :oops:

koukal sem na jejich stranky, ze delaji i 5.1 H600 model. jenze ten jsem nikde na netu nenasel k zakoupeni. skoda jen, ze ho delaj jen v tak hnusny barve :-D . taky u 5.1 setu maj u me minus, ze nemaj moznost pripojeni pres hdmi ci toslink.
Dadu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dadu »

Mám 9 a jsem velmi spokojený vážná hudba, dunění palby připrav si hřebíky na upevnění věcí na stůl. :D Rozhodně doporučuji.
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

Microlab Solo 6C len odporucam...
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

moc dekuji za vase ujisteni, ze to nebude spatna volba :)
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“