ztracený cd key
Moderátor: Baneshee
- GERADRIEL
- Nováček

-
ztracený cd key
Ahoj jen by jsem měl malý dotaz měl jsem steam účet a koupené krabicové verze her,ale účet i s hrami jsem dal bratrovi a bratr mi u některých her ztratil knihu s cd klíčem,hry jsou na steamu zaregistrované,tak by jsem se chtěl optat zda se dá nějak cd klíč opět získat,chtěl jsem si hry koupit znovu a zaregistrovat si je pod svůj účet ale už bohužel neprodávají krabicové verze a digitálním nefandím,stará škola 
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: ztracený cd key
fyzicky medium ti je stejnak k nicemu a bez steamu ho nenainstalujes, cely je to jen a pouze o tom klici ke hre
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Atapi
- Začátečník

- stoRmjE
- Začátečník

-
Jak už bylo řečeno, pokud je klíč již registrovaný, nejde získat zpět, možná by to šlo získat, pokud by si měl krabickovku a napsal by si na podporu, že ti ho ukrali a doložil by si právě doklad o koupi a krabici, ale to by by byla hodně velká prasárna. Kdysi jsem taky nefandil "digitálu", ale přešel jsem na steam a jsem velice spokojen, máš tam přátele, vidíš co hrajou, kdykoliv se můžeš připojit do hry, klíče se dají někdy koupit za velice pěkný pěníz a pokud si nekupuješ nějaký exkluzivní edice, kde máš knížky, postavíčky a kdo ví co ještě, tak chápu, ale dneska už to stejně nedělaj a jedinej rozdil mezi normální edicí a exkluzivní je ten, že tam máš Season pass, tudíž všechna DLC.GERADRIEL píše:Ahoj jen by jsem měl malý dotaz měl jsem steam účet a koupené krabicové verze her,ale účet i s hrami jsem dal bratrovi a bratr mi u některých her ztratil knihu s cd klíčem,hry jsou na steamu zaregistrované,tak by jsem se chtěl optat zda se dá nějak cd klíč opět získat,chtěl jsem si hry koupit znovu a zaregistrovat si je pod svůj účet ale už bohužel neprodávají krabicové verze a digitálním nefandím,stará škola
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Naopak, Sběratelské edice jsou čím dál větší biznys 
- GERADRIEL
- Nováček

-
jedná se o starší hry konkrétně battlefield bad company 2 a call of duty modern warface a konkrétně u call of duty,i když už to registrované na steamu je a v knihovně to také je,tak když to stáhnu a nainstaluji tak to po mne ten cd key che a ten právě nemám a když už jsem u toho mám tam zaregistrované left4 dead 2 a ten účet jsem dal bratrovi a chci si udělat svůj nový a bratr to left4dead nehraje jde to že by jsem si to nainstaloval na svůj nový steam?
- stoRmjE
- Začátečník

-
Nejde to, klíč se váže na steam účet, pokud je klič již registrován, můsíš si koupit novou hru nebo ať ti nasdíli knihovnu. Pokud hra jede i bez steamu, mohl bys to zkusit na podporu Activision, ale dokazovnání bude těžké.
- Alfajk
- Začátečník

-
ten klic uz byl pro instalaci/pridani do steamu pouzitej, jak ta placka, tak ten cd klic v krabici ti je k nicemu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- GERADRIEL
- Nováček

-
Ale i tak ho to po mne po opětovném stažení a instalaci vyžaduje.
- Alfajk
- Začátečník

-
par takovejch jsem uz taky videl, v tom pripade se prihlas na puvodni steam ucet, kde je ta hra zaregistrovana a pod pravym klikem v library na tu konkretni hru bude "view cd key", nebo to bude uplne napravo v tom "menu" kde jsou dlc atd
kdysi davno to bylo videt i tady https://store.steampowered.com/account/licenses/ kdyz se prihlasis, ale ja to tam uz dneska nevidim, jen typ klice, ale ne presne ten klic
kdysi davno to bylo videt i tady https://store.steampowered.com/account/licenses/ kdyz se prihlasis, ale ja to tam uz dneska nevidim, jen typ klice, ale ne presne ten klic
- stoRmjE
- Začátečník

-
GERADRIEL píše:Ale i tak ho to po mne po opětovném stažení a instalaci vyžaduje.
Kam to instaluješ? Do steamu nebo bez steamu?
- GERADRIEL
- Nováček

-
instaluji to přes steam kde byla hra registrovanástoRmjE píše:GERADRIEL píše:Ale i tak ho to po mne po opětovném stažení a instalaci vyžaduje.
Kam to instaluješ? Do steamu nebo bez steamu?
- GERADRIEL
- Nováček

-
Děkuji vyzkoušim.Alfajk píše:par takovejch jsem uz taky videl, v tom pripade se prihlas na puvodni steam ucet, kde je ta hra zaregistrovana a pod pravym klikem v library na tu konkretni hru bude "view cd key", nebo to bude uplne napravo v tom "menu" kde jsou dlc atd
- junglist
- Začátečník

Ten klic uz ti fungovat nebude.
Zopakuji jeste jednou, co tu bylo receno: Jakmile jsi klic aktivoval ma jednom Steam uctu, na druhy Steam ucet uz ho pouzit nemuzes. Je jedno, ze vlastnis fyzicky medium se hrou. Aktivace proste uz probehla. Neni to jako driv, ze jsi zadal cislo pri instalaci a pak to mohl instalovat na dalsi PC libovolne. Tady se to cislo vaze ke konkretnimu ( v tomto pripade Steam) uctu.
Zopakuji jeste jednou, co tu bylo receno: Jakmile jsi klic aktivoval ma jednom Steam uctu, na druhy Steam ucet uz ho pouzit nemuzes. Je jedno, ze vlastnis fyzicky medium se hrou. Aktivace proste uz probehla. Neni to jako driv, ze jsi zadal cislo pri instalaci a pak to mohl instalovat na dalsi PC libovolne. Tady se to cislo vaze ke konkretnimu ( v tomto pripade Steam) uctu.
- Alfajk
- Začátečník

-
jsou i hry, ktery vyzadujou zadani klice pri instalaci/spusteni hry, z 400 her co na steamu mam to chtela snad jedna, ale stat se to muze
- GERADRIEL
- Nováček

-
To já chápu to je mi jasné,to zda to nainstaluji na jiný steam. Jsem chtěl vědět jen proto že jsem uvažoval o založení nového účtu a tento nechat bratrovi.Ale jde mi o to že tu hru si bez toho klíče nezahraji ani na starém účtu.robuTEKK píše:Ten klic uz ti fungovat nebude.
- junglist
- Začátečník

Jestli ti jde jen o spusteni na puvodnim uctu, tak tam je to naprosto jednoduchy. Ve steam knihovne kliknes na hru a v pravo je menu "Odkazy". V odkazech by mela bejt i polozka "CD klic". Kdyz na to kliknes, tak klic uvidis a kliknutim ho lze zkopirovat do schranky.
- Fugas_cz
- Začátečník

-
To je dlouhé vysvětlování
asi názorně...

Intel Core i7-7700K, ASROCK Z270 EXTREME4, ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080Ti OC 11GB, Crucial Ballistix Sport LT 32GB (4x8GB) DDR4 2400