Koupil sem si tyhle repra a sumi. Ze sumi sem vedel, mel sem moznost si je poslechnout. Vzhledem k jejich vykonu se sumu nedivim a uz sem si zvykl.
Mam jen dotaz, je nejaka moznost, jak sum ztlumit? Procital sem ruzna fora a nikdo nic nevi . Tak sem se chtel zeptat tady. Radit mohou majitele vsech xxxxWorks, protoze sumi vsechny stejne...
Zajima me to ciste z toho duvodu, ze sem rejpal, takze asi tak...
Taky mi mírně šumí nevím čím to může být ,ale při normálním poslechu mi nedělají nic ,šumí až tak při 30Wattech tak nevím ,tyhle bedny jsou zpíše dělané si myslím do velkých místností kde máš bedny umístěné na stěnách nebo na stojanech dál od sebe asi aby vynikl efekt THX.
Máš je na stojanech dál od sebe nebo jenom položené na stole a rozprostřené kolem sebe????
CoolerMaster MasterCase MC500M - AlienWeyland-Yutani Mod- working on it CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
No jen na stole , ale s tim rozprostrenim mas zrejme pravdu... Upravim trochu pokoj a provedu rozmisteni . Jinak, cetl sem na netu, ze vetsina megaworksu a gigaworksu sumi, ale ze existuji kusy, ktere nesumi vubec, tak by zajimalo, cim to...
Jinak me prave sumi i kdyz dam mute, coz mi prijde tak trochu divny
Šumění vadí až pak, taky jsem to zažil.(Encore ) Odstranit to jde, takže vem pájku, prachy, a tak dále, to se ti asi nechce.Prostě se s tím musíte smířit, nebo si něco pustit.