Redukce AGP na PCI

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
romin
Nováček
Nováček

Redukce AGP na PCI

Příspěvek od romin »

Zdravím. Mám Rivu TNT 2 a PCI slot. Potřeboval bych něco jako redukci abych tam mohl dát tu Rivu AGP

PCI problém
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

http://www.hwtips.com/?kategorie=&page=33 dole o tom pisou
Obrázek
nasel sem to na googlu, staci hledat ;)
stranky vyrobce sou asi cinsky (nebo naky takovydle pismo), takze ti moc neporadim... akorat mi pripada ze ta agp karta ma nejak malo mista na konektory a je taky nak nestandardne dlouha, nemyslite? :?
ASUS F3T
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

IMHO ta redukce je dražší než nová PCI grafika :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Toto naozaj nema cenu ........ lacnejsi zrejme bude upragde..... , naviac ta redukcia je nejaka dost divna..... asi by bol problem pouzit vnej vacsinu normalnich kariet...., nezmestilo by sa to do PC ..... ( karta by precnievala a nebolo by ju mozne pripevnit........ )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

jak jsem psal vedle AGP/PCI redukce stoji kolem 4kkc + posta :lol: a da se sehnat jen pres objednavku , navic obcasna nekompatibilita alias PCI rework atd proste to nema cenu nereknu kdybys mel nejakou kartu za 20kk a chtel ji dat do PCI protoze mas novej PC , jako V5 atd, ale kvuli rive to je totalni nesmysl :roll:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“