Zdravím. Mám Rivu TNT 2 a PCI slot. Potřeboval bych něco jako redukci abych tam mohl dát tu Rivu AGP
PCI problém
Redukce AGP na PCI
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- romin
- Nováček

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
http://www.hwtips.com/?kategorie=&page=33 dole o tom pisou

nasel sem to na googlu, staci hledat
stranky vyrobce sou asi cinsky (nebo naky takovydle pismo), takze ti moc neporadim... akorat mi pripada ze ta agp karta ma nejak malo mista na konektory a je taky nak nestandardne dlouha, nemyslite?
nasel sem to na googlu, staci hledat
stranky vyrobce sou asi cinsky (nebo naky takovydle pismo), takze ti moc neporadim... akorat mi pripada ze ta agp karta ma nejak malo mista na konektory a je taky nak nestandardne dlouha, nemyslite?
ASUS F3T
- zombux
- Odborník PCT

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Toto naozaj nema cenu ........ lacnejsi zrejme bude upragde..... , naviac ta redukcia je nejaka dost divna..... asi by bol problem pouzit vnej vacsinu normalnich kariet...., nezmestilo by sa to do PC ..... ( karta by precnievala a nebolo by ju mozne pripevnit........ )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- K!ll3r
- Středně pokročilý

jak jsem psal vedle AGP/PCI redukce stoji kolem 4kkc + posta
a da se sehnat jen pres objednavku , navic obcasna nekompatibilita alias PCI rework atd proste to nema cenu nereknu kdybys mel nejakou kartu za 20kk a chtel ji dat do PCI protoze mas novej PC , jako V5 atd, ale kvuli rive to je totalni nesmysl