Výběr hry - co koupit

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Výběr hry - co koupit

Příspěvek od Holda »

Ač jsem podobné téma hledal, nenašel jsem.
Chci se teda zeptat, jestli byste mi neporadili, co koupit. Přehled o hrách moc nemám, své hry mám dost obehrané a mám teď zase trochu času. Teď hraju Ori and the Blind Forrest a XCOM 2, ale nějak mě to ne a ne chytit.
Hodně mě baví hry typu Star Wars KOTOR 1/2, Mass Effect 1-3, Borderlands 1-3, Portal a HL 1/2, nebo potom dobré RTS jako C&C RA2.
Nechci zase nějakou novou pecku, když to bude někdo do 500 bude to fajn.

Díky za tipy :)
.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Re: Výběr hry - co koupit

Příspěvek od Atapi »

Mě bavilo z poslední doby infinifactory, ale žánrově to je úplně mimo - logická hra o stavění továrny :D na druhou stranu klíč na steam se dá na g2a koupit za 30 korun a pobavilo to zatím na 15 hodin a to jsem to zdaleka nedohrál.
Obrázek
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

zkus Overwatch, pro mě překvapení roku, přestože jsem multiplayer FPS nikdy moc nehrál, tak tohle mě chytlo. Je to taková relaxační "blbárna", kdy si to můžes podle chuti pustit na půl hoďky nebo u toho sedět hodiny 3 :D
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

Ak ta bavia sci-fi RPG, tak co skusit Fallout? Fallout 3 a New Vegas zozenies za smiesne peniaze a zabavia na dlhu dobu. Ak by sli aj fantasy RPG, tak Skyrim, Witcher (1-3). Urcite odporucim aj Sleeping Dogs a za "mlaticky" Batman Arkham seriu alebo Middle-earth: Shadow of Mordor.
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

Fallout 4 za me - ve sleve je kolem tech 500kc (zrovna vcera jsem se prehoupl pres odehranych 100 hodin :-D )
jeste bych pouvazoval o dishonored (jednicku-je za levno)
shadow of mordor je fajn tez stejne jako skyrim a witcher co pise kupco
sice si nepsal o zavodnich hrach, ale koupil jsem ted Carmageddon: Max damage za 12,5 ojro a nemuzu si to vynachvalit :-D
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

na instant gaming je Wicther 3 GOTY za 550,- já mám 490 hodin :D ta hra je největší pecka za poslední roky
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
Mrkva1571
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mrkva1571 »

huhla píše:zkus Overwatch, pro mě překvapení roku, přestože jsem multiplayer FPS nikdy moc nehrál, tak tohle mě chytlo. Je to taková relaxační "blbárna", kdy si to můžes podle chuti pustit na půl hoďky nebo u toho sedět hodiny 3 :D
Overwatch dostal aj mna ;)
CPU: FX8300 OC 4000 MHz, GPU: MSI R9 380 4gb, MB: 970 PRO Gaming aura, RAM: 8gb Kingston 1600 MHz, PSU: Seasonic 650w, CPU Cooler: Seidon 120V VER.2
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Na onlinovky nemám nervy, rozčiluje mě, když mi děti dávají kotel :lol:
Zkusím Witchera 3 :)

//tak ne, ta akce na IG už není, litr se mi dávat nechce. No budu trpělivě vyhlížet.
.
Mrkva1571
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mrkva1571 »

Holda píše:Na onlinovky nemám nervy, rozčiluje mě, když mi děti dávají kotel :lol:
Zkusím Witchera 3 :)

//tak ne, ta akce na IG už není, litr se mi dávat nechce. No budu trpělivě vyhlížet.
Witcher je samozrejme TOP mne sa najviac pacilo Blood and wine
CPU: FX8300 OC 4000 MHz, GPU: MSI R9 380 4gb, MB: 970 PRO Gaming aura, RAM: 8gb Kingston 1600 MHz, PSU: Seasonic 650w, CPU Cooler: Seidon 120V VER.2
Pajka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pajka »

Doporučuju taky Prey, nebo DOOM 4 nebo novýho Wolfensteina New blood...
pokud chceš RTS tak určitě vyzkoušej supreme commander forgot alliance forever https://www.faforever.com
všechny hry prakticky dnes stojí v rádech stokorun ten supreme commander dokonce je "zadarmo" je tam kolem toho výborná komunita
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Vzal bych Life is Strange, nedavno bylo vsech 5 episod za 5euro
Pajka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pajka »

jo a zapomněl jsem na Dishonored to je pecka jednička bude za pár fufní a dvojka taky už může bejt ve slevě, prý i Mad Max není špatný
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kdyz jsme u dishonored, mam RHCP verzi hry a za boha se nemuzu proklikat k nakupu dlc na steamu, co s tim? v shopu proste nejsou videt
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Pokud jsi nehrál první dva Witchery, tak bych nejdřív zahrál ty před trojkou.
Alfajk píše:kdyz jsme u dishonored, mam RHCP verzi hry a za boha se nemuzu proklikat k nakupu dlc na steamu, co s tim? v shopu proste nejsou videt
Napsat na support, já si u nich musel nechat změnit verzi hry abych mohl koupit DLCs.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

psal jsem bethesde a poslali me do prdele, ze prej to neni jejich problem, at se obratim na steam a tam jsem vubec nenasel moznost zalozit ticket a napsat nekam, pouze ten automatickej proklikavaci system s odpovedma na otazky, jsem slepej, nebo to tam proste neni?

priste nakoupim na piratebay, tam ma clovek jistotu, ze je to kompletni a fungujici...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“