Chyby při instalaci
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Thellwin
- Administrátor

Chyby při instalaci
Když něco instaluju tak mi to občas napíše chybu ... soubor nebyl správně zkopírován ( http://ombik.wz.cz/Copy.JPG ). Chybu mi to hodilo už když jsem instaloval wokna ... tohle se mi stalo i u jiných her, v různý fázi instalace, někdy hned na začátku, jindy skoro na konci. Děje se to od tý doby, co jsem upgradnul pc ... MB + CPU + RAM (viz. podpis)
Goldnoob team proud member!
- Intelman
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

Ty nainstalovaný jo (nevšim jsem si, že by něco začalo padat nějak enormně) ... akorát Call of Duty mi hodilo nějakou chybu, ale to bylo tim, že tam se ten problém s instalací taky stal a já jsem dal přeskočit 
EDIT/ Memtest se musí spustit z diskety, ale já jí nemůžu udělat, protože mi to hlásí, že je chráněná proti zápisu i když to tak neni ... vyzkoušel jsem i jinou a to samý, takže nevim jestli je problém v disketovce nebo kde.
EDIT/ Memtest se musí spustit z diskety, ale já jí nemůžu udělat, protože mi to hlásí, že je chráněná proti zápisu i když to tak neni ... vyzkoušel jsem i jinou a to samý, takže nevim jestli je problém v disketovce nebo kde.
- Shit
- Odborník PCT

- Thellwin
- Administrátor

- Intelman
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

- Thellwin
- Administrátor

- Intelman
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

- Thellwin
- Administrátor

CD to načte vždycky bez problémů ... až ta instalace je vadná (občas) ... jinak jsem už zkopíroval DVD (4.7) úplně bez problémů.Intelman píše:To by házely chyby i věci co už tam má. Jemu to nemůže načíst CD. Pro jistotu bych zkusil jen tak zkopírovat pár CD na disk.Shit píše:Spíš to typuju na RAMky.
EDIT/ Tak jdu na ten memtest ... zatim dík
- Intelman
- Začátečník

Shit píše:Může, ale nemusí být pravdouIntelman píše: To by házely chyby i věci co už tam má. Jemu to nemůže načíst CD. Pro jistotu bych zkusil jen tak zkopírovat pár CD na disk.
Můžou to být obě možnosti, ale špatný CRC v archivu bych viděl spíš na to čtení nebo přenos dat z CD nebo na HD. Špatně zasunutej konektor? Poškozená nebo 40ti žílová kšanda k disku?
- Intelman
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

- Intelman
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Intelman
- Začátečník

Ještě zkus flashnout novější BIOS, jestli je.Thellwin píše:Dal jsem tu pamět do jinýho slotu a nechal to běžet přes noc (pro jistotu) ... sice nevim jestli to k něčemu bylo ... ale ráno tam bylo přes 40 000 chyb, takže problém s pamětí tu je. Teď jde o to, jestli jenom s pamětí ... mám zkusit i něco jinýho , třeba Prime95 ?
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prime ti moc neřekne... Blend test zřejmě spadne, protože hodně dělá s pamětí. Každopádně Memtest hovoří dost jasně. Jede ta paměť na default, nebo to máš přetaktovaný ?Thellwin píše:Dal jsem tu pamět do jinýho slotu a nechal to běžet přes noc (pro jistotu) ... sice nevim jestli to k něčemu bylo ... ale ráno tam bylo přes 40 000 chyb, takže problém s pamětí tu je. Teď jde o to, jestli jenom s pamětí ... mám zkusit i něco jinýho , třeba Prime95 ?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou