změna oísmene disku ve xin xp po klonování ghostem

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
markriz
Nováček
Nováček

změna oísmene disku ve xin xp po klonování ghostem

Příspěvek od markriz »

mám takový problém odešel mi disk po reklamaci jsem ho dal do jiného pc (na chlup stejného) a přes norton ghost 2003 jdem okopíroval z disku jedna oddíl C:(ntfs) na druhy disk, ale pak jsem nemohl udělat kopii oddílu D:(fat32) tak jsem na tom druhem disku vytvořil oba oddíly správných vejikostí okopíroval to a po spuštění nastal problém pc bootuje, ale zasekne se na vítá vás win xp myš se hybe, ale dál nic . Když jsem restartoval vyskočil scandisk a kontroloval disk E: ja z něj udělat zase C: strčíl jsem ho do jiněho pc a zkoušel parttition magic 8, ale ten mi nedovolí mít dva disky C:
Dá se stím něco dělat popřípadě jaký zvolit postup při kopírování je to asi 20 GB instalovat znova je na moc dlouho!

Díky za každou radu
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Přesně tohle se mi ve winxp stalo, když jsem se hrabal v oddílech před xpčkama, nebo dokonce nějaký ubral/přidal před xpčkama. Nechápu to, jak může windows bootovat a dokonce naběhnout do grafiky, ale pak se zasekne na nějaké kravině. Nikdy sem na to nepřišel, proč se to děje, vraž tam instal cd, zkus opravnou konzoli, dej fixmbr, fixboot, pokud nepomůže, tak dej opět z instal cd systém opravit.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

To je neřešitelnej problém. Reinstalace. :(
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“