Resident Evil 7

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Resident Evil 7

Příspěvek od kotas »

Ta hra je celkem o nicem, ale dam ji jeste sanci, moje screeny:
http://steamcommunity.com/id/kotasCZ/sc ... =imagewall

Jinak co je tak super na tom enginu? Naplacany kravinama aby to vypadalo cool, misty to vypada ale hrozne, hraji na high detaily :| Priznam se, ano, vypada to dobre, ale nic co by me vyvedlo z miry, treba jako ve sve dobe Crysis, Half-Life2...

Hladis// Upravil jsem nazev tématu. Staci jen nazev hry, uz tak se to lisi nazvem od technicky stranky.

/EDIT: OK, jinak pro me je hra ztrata casu, nikdy vice :| Nebal jsem se ani minutu, hrano se sluchatky.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Resident Evil 7

Příspěvek od Meridius »

Rozehrál jsem a rozhodně nemůžu říct, že bych se vůbec nebál. Člověk se samozřejmě nejspíš časem na nějaké ty lekačky připraví, ale i tak....Nemám s tím z tohoto pohledu problém. Že je to zjevně shit konzolový port, to z toho čiší na míle daleko. Vůbec venku jsem si musel protřít oči, zda se mi to nezdá.... a nezdá.

Resident Evil ale prostě musím zahrát a dohrát.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“