Zdravicko..mam takovej mensi problem (mensi spise vetsi) vcera jsem si koupil telku a to presne - Samsung UE55KU6072, problem je ze vecer sem si pustil film a mam u dolniho ramu bile oblacky, laicky proste sviti svetlo asi prez ram a udela to oblacek. hodne me to rusi a koukani, ale prez den jsem si toho nevsiml...kupoval sem tv u mall a chci se zeptat jestli je to vadnej vyrobek a uzna se to na reklamaci nebo me poslou tam kde slunce nesviti...de mi o to, ze je to celkem velka tv a je to celkem pro me problem autem tam vezl (strasne velka krava..), tak abych tam nejel a oni me rekli, at si to odvezu.. zde prikladam screeny
jasny..takze normalne to tam privezu reknu jim mam tam fleky na obraze chci novou nebo vratit prachy a oni pokud budou fer tak reknou jasny pohoda neni problem ?
Klidně to takhle řekni a když ti pán odpoví, že je to tedy standartní reklamace tak mu řekni prrrr, vracím tedy bez udání důvodu, jen jsem chtěl být natolik fér, aby jste tím nenaštvali dalšího kupujícího..
Jo, clouding jako prase, tohle je opravdu hnus, určitě vrátit ve 14 denní lhůtě.
Btw. přesně tohohle se děsím, až doslouží moje Panák plazma a budu vybírat novou telku. Snad jen doufat, že než klekne, bude už široký výběr OLED a za přijatelné ceny..
"If you take sexual advantage of her, you're going to burn in a very special level of hell. A level they reserve for child molesters and people who talk at the theater."
hmm..tak si to privolal..nova tv a flek je tam jako svine zase..vrati mi treba penize a koupim si jinou znacku ? jak je na tom lg ? koukal sem a sony sou drahy jako krava..ale asi kvalita ?
normalne sem po 2dnech od koupeni to tam vzal ze tam mam fleky, ukazal fotky a on ze jo to je vprdeli, vymenime za novou vyplnil vypsal a rekl, ze zitra tu bude nova. dnes sem pro ni jel a dostal i novou fakturu a ua mu rikam tak snad uz to bude vpohode a on, ze by to melo byt cajk..tak tam stim zitra pojedu a reknu, ze je to zase v hajzlu, ze uz na to seru ze chci prachy a koupim si jinou, nebo ze chci sony a doplatim rozdil..
ja bych se poohlidnul po LG, podle me maji dobry a levny televize(do tech 20000), pokud nechces pouzivat ty smart funkce, ty maji naprosto nepouzitelny
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
nn nechci prave smart funkce mam appletv, ale co sem koukal tak blbne nejak vsechno.. asi si koupim sony..ted jen aby me to vzali nejak a vratili penize, kdyz uz sem jednu menil..
Radek100 - V dané ceně a úhlopříčce nemůže čekat zázraky. Všechno bude šizený 4K panel a 50hz. Někomu to ale stačí. Deyw Tak snad už bude TV ok, mě by z toho švihlo
tak ja necekal zazrak, ale ze mi prusvita bila obrazem to je uz moc.. tak dobry po 2 telkach sem to vratil a ze uz dalsi nechci a koupim si sony..ale ta je o 10tis drazsi..to je hrozna palba..ale co na tv a filmy koukam furt celej zivot tak proste investuju do poradny telky. tak diky vsem a samsung nedoporucuji