Len hlinník alebo aj Cu?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
ANDYMAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Len hlinník alebo aj Cu?

Příspěvek od ANDYMAN »

Caute, robim si CPU blok, a som nútený spraviť ho z HLINNÍKA. Pomohlo by, keby dám na jeho spodok medenný pech (cca 1,5 mm hrubý)? alebo mám nechať dotykovú plochu len z hlinníka? Meď by podľa mňa pomohla rozviesť teplo do bloku... diki za rady :)
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No já bych ho tam asi dal..podle mě by to mohlo mít lepší účiinek než jen z hliníkem...proto se asi dávají i kusy měďi na normální chladiče...
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

Jo ten Cu plíšek tam dej. Cladiče na cpu co tam ten plíšek maj tak maj lepší výkon než čistě hliníkový takže by to mohlo fungovat i tady.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“