Podla toho co za kartu mas a procak tiez. Ak to nemas taktnute tak by to stacit malo. Neskorsie 7970 dual-x ghz edicie mali spotrebu a teploty krasne, v tichosti na min. otackach to uchladili pod 60C. Zostava s tou 7970 dualx kartou na defaulte, 2hdd+ssd a pentakom G4560 ma spotrebu vo Valley benchmarku okolo 200-210W+-.
Grafika by to byla MSI R7970 TF 3GB D5 OverClock. Procák mám phenom x 945. Vím že ji bude brzdit. Plánuju upgrade.. Jinak ten Radeon má jeden šestipin a jeden osmipin. A to přesně mám na zdroji.
Děkuji za odpovědi. Ale narazil jsem na nabídku, která nabízí Sapphire R9 280X Dual-X 3GB GDDR5 OC o dva tisíce levněji. A v doporučených je 750W zdroj. To je asi trochu přestřelené že? Možná tím výrobce myslí méně kvalitní zdroje. Takt toho sapphire radeonu je na jádře trochu menší oproti tomu msi, ale na pamětech o 500mhz vyšší. Má otazka tedy zní: Bude stačit 500W zdroj na Sapphire R9 280X Dual-X 3GB GDDR5 OC? Dávám to sem, abych zbytečně nezakládal nové téma. Děkuji za odpovědi
Základní TDP je stejný, otázkou je, o kolik to zvýšil Sapphire. Je to tak na knop páč zdroj dává na +12 V jen zhruba 400 W a hádám, že v plné zátěži to bude jak stíhačka…