![Confused :?](./images/smilies/eh.gif)
p.s. este som zabudol spomenut ze to chcem pouzivat na 21'' CRT monitore
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
Je...Je to markantni rozdil...4 pipeliny navic se dost promitaji na vykonu...Ryousuke píše:Hmm... zda sa mi ze najlepsou volbou by bol ten Radeon 9500PRO ...avsak ma to jeden hacik... u nas na slovensku je to v skladoch ozaj zle a tak tu dostanem iba verziu radeon 9500 ...dalsia vec je znacka karty ...samo o sebe ako som pozeral tu mame znacky ako: powercolor,manli,gigabyte,saphire,hercules ...v podstate zvacsa na skladoch maju 9000,9100 a tie naj 9800 ...kompromis ktory tvori 9500 je fakt ojedineli ...to vie strasne nasrat![]()
Bude o dost vacsi rozdiel vo vykone ak kupim radeon 9500 od saphire bez pro?
Pockej si nejaky ten tyden. nebo si ji kup u nas v CRRyousuke píše:Hmm... zda sa mi ze najlepsou volbou by bol ten Radeon 9500PRO ...avsak ma to jeden hacik... u nas na slovensku je to v skladoch ozaj zle a tak tu dostanem iba verziu radeon 9500 ...dalsia vec je znacka karty ...samo o sebe ako som pozeral tu mame znacky ako: powercolor,manli,gigabyte,saphire,hercules ...v podstate zvacsa na skladoch maju 9000,9100 a tie naj 9800 ...kompromis ktory tvori 9500 je fakt ojedineli ...to vie strasne nasrat![]()
Bude o dost vacsi rozdiel vo vykone ak kupim radeon 9500 od saphire bez pro?
Pokus se opravdu najit aspon tu Radeon 9500Pro. A hlavne neber Manli a ExpertColor, stoji opravdu za starou Belu. Doporucuju tu Sapphire nebo GygaByte - maji dobrou cenu(aspon u nas v CR). Herkules je o neco drazsi.Ryousuke píše:u nas na slovensku je to v skladoch ozaj zle a tak tu dostanem iba verziu radeon 9500 ...dalsia vec je znacka karty ...samo o sebe ako som pozeral tu mame znacky ako: powercolor,manli,gigabyte,saphire,hercules ...
Ja ma od Sapphire a je to v poho... Bral bych ho znovuG.O'S píše:Pokus se opravdu najit aspon tu Radeon 9500Pro. A hlavne neber Manli a ExpertColor, stoji opravdu za starou Belu. Doporucuju tu Sapphire nebo GygaByte - maji dobrou cenu(aspon u nas v CR). Herkules je o neco drazsi.Ryousuke píše:u nas na slovensku je to v skladoch ozaj zle a tak tu dostanem iba verziu radeon 9500 ...dalsia vec je znacka karty ...samo o sebe ako som pozeral tu mame znacky ako: powercolor,manli,gigabyte,saphire,hercules ...