tak už jsem to otevřel na těch 8x akorát mi to hází chyby v obraze..
tak sem to aspoň maximánlě nataktoval a dává to v 3D 01 13600 bodů.
Asi na to koupim pořádnej chladič a zlepšim průtok vzduchu v case..

Musim to nějak vychytat, nemůžu se stim smířit že to prostě nejde...Dr Meduza píše:no zalezi ktera cast tech pipek je blba![]()
me blbne treba grafika pri vykyvech na 5V vetvi to to pak dela barevny tecky a dela je to vsude![]()
A nebo by se muhlo skusit pustit vetsi napeti do jadra to by tomu taky vo neco pomohlo

nene voltáží agp si nepomůžeš měli asi namysli Vmod na grafické kartě ten se v biosu nastavit nedáMichal86 píše:čekám na Silencera chladič + ještě přemejšlím o pasivech na paměti. Jak mi ten chladič přijde, tak ho namontuju a hned otestuju snad budu mít štěstí.. a to napětí mám nastavit v biosu jak je AGP voltáž a takt tušim že 66mhz?Dr Meduza píše:chlazeni a pripadne monster napeti do cipu

To sotva, pokud je jedna ze čtveřice zamčených pipek vadná, tak ji nerozběháš ani na nižším taktuDr Meduza píše:ale mozna by jeli na mensim taktupak bys mel sice stejnej vykon jako s tamtim nataktovanym ale melo by to min hrat

mozna pojede skusit se to muzeHADES píše:To sotva, pokud je jedna ze čtveřice zamčených pipek vadná, tak ji nerozběháš ani na nižším taktuDr Meduza píše:ale mozna by jeli na mensim taktupak bys mel sice stejnej vykon jako s tamtim nataktovanym ale melo by to min hrat