Koupil jsem si tuhle desku http://www.gigabyte.eu/Motherboard/GA-A ... g-3-rev-10#
V biosu fungovala klavesnice i myš přes USB po naistalovani win 7 64b pro přestaly fungovat všechy USB jen ps2 a dvd mechanika funguje , defakto nelze v dalši instalaci pokačovat , gigabyte má v popisu k desce něco zmatene Please download the "Windows USB Installation Tool" from GIGABYTE's website and install it before installing Windows 7. Nevim vubec co a jak a kde jeto to mam stahnout.
CPU : Ryzen 5 5600 MB : Gigabyte B550 GAMING X V2 RAM:16 GB Graf: ASUS DUAL Radeon RX 6650 XT O8G Win 10 Pro Gaming NTB
HP VICTUS 15-FA1019NF xIntel Core i5-12500H (2,50 - 4,50GHz), 16GB RAM DDR4, 512GB SSD, 1Xe Graphics + NVIDIA GeForce RTX 4060 - 8GB GDDR6, Windows 11 Home
během instalace win7 ti USB určitě nepojedou, musíš mít klávesnici/myš na PS2. po nainstalování win7 by mělo stačit nainstalovat ty jejich "chipset drivers".
windows nemá vliv na nastavení biosu. Takže si někdě něco udělal špatně, odpoj všechno a nech jenom myš, klávesnici, cpu, ram. Zybtek nech odpojený. Restartuj bios a zkus ho updatovat.
Ještě mě napadá máš myš a klávesnici v horních usb?
Koupil jsem desku na alze v "akci" čistou desku bez istalačniho cd takže ovladače musim stahnout na jinem
pc a disk pak připojit , tak jsme včrera skoušel nainstalovat chipset a hodilo mi to chybu ,ještě skusim
naistalit lan driver a jestli to pujde skusit aktualizaci.jestě mě napada že muže byt vadna deska.
jinak všechny USB jsem odzkoušel a nic
CPU : Ryzen 5 5600 MB : Gigabyte B550 GAMING X V2 RAM:16 GB Graf: ASUS DUAL Radeon RX 6650 XT O8G Win 10 Pro Gaming NTB
HP VICTUS 15-FA1019NF xIntel Core i5-12500H (2,50 - 4,50GHz), 16GB RAM DDR4, 512GB SSD, 1Xe Graphics + NVIDIA GeForce RTX 4060 - 8GB GDDR6, Windows 11 Home
Nic vadnýho neni, nové AMD chipsety stejně jak Intely neumí EHCI tzn by default tam ve windows 7 USB nefunguje, musíš si upravit instalaci a přidat do ní drivery, nebo jí dokončit na PS2, v momentu kdy nainstaluješ chipset drivery tak se USB rozjedou.