Dobrý den/ahoj, mám dotaz ohledně téhle verze Adobe lightroomu https://grafika-design.heureka.cz/adobe ... e/#section Nějak mě mate, jestli se jedná o verzi která zůstává "na furt" když uvádí (plná verze), nebo je to jen nějaké roční předplatné? Pokud je to verze plná, proč nejde objednat přímo na adobe stránkách, kde je k dostání pouze předplatné měsíční/roční?
Pokud vím, tahle verze nelze aktualizovat (zdarma), což jako nutnost nepovažuji, jde mi pouze o užívání funkcí lightroomu co jsou na aktuální verzi.
Za odpověď díky.
Adobe Lightroom Plná verze upřesnění
- ThomasVT
- Začátečník
-
Adobe Lightroom Plná verze upřesnění
Ryzen 5 1600@default,ASUS Expedition GTX 1050Ti 4GB@default, 2x8GB Kingston HyperX 3200MHz,ASUS RoG Strix B350-F, Samsung 850 SSD 250GB, Seasonic Focus plus GOLD 550W
- Natural
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Adobe Lightroom Plná verze upřesnění
Pokud se neproklikneš, tak ji máš opravdu na furt. Adobe velmi chce, aby měli všichni uživatelé předplatné, takže si na to jen dávej pozor.
- ThomasVT
- Začátečník
-
Re: Adobe Lightroom Plná verze upřesnění
Díky za info, tím proklikem je myšleno co? Jako potom že jde nějak přejít z té plné verze na předplatné nebo tak něco?Natural píše:Pokud se neproklikneš, tak ji máš opravdu na furt. Adobe velmi chce, aby měli všichni uživatelé předplatné, takže si na to jen dávej pozor.
Ryzen 5 1600@default,ASUS Expedition GTX 1050Ti 4GB@default, 2x8GB Kingston HyperX 3200MHz,ASUS RoG Strix B350-F, Samsung 850 SSD 250GB, Seasonic Focus plus GOLD 550W