plazmový monitor

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
El_Pedro
Nováček
Nováček

plazmový monitor

Příspěvek od El_Pedro »

Nedávno jsem si koupil domácí kino s plazmovým monitorem(Panasonic 42") a chtěl bych ho zkusit připojit k PC ale někde jsem slyšel, že plazmovky by se neměly připojovat do počítače na delší dobu z důvodu "vypalování" jednotlivých pixelů. Neví někdo co je na tom pravdy? Opravdu nerad bych ji zničil :)

AthlonXP 2400+@2700+,EPoX EP-8RDA+,512MB RAM,GeForce 5700/TD
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

no u počítače se občas naskytuje problém (pokud nehraješ hru nebo se nedíváš na film), že se ti dlouho nemění obraz a plazmovky jsou na to zvlášť náchylný tzn.. budeš tam mít vypálené body = budou mít špatnou barvu atd). Pokud ji budeš používat na filmy + některé hry, tak by neměl být problém
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

no proti vypalovani jsou prece sporice obrazovky?!
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

no jo,.. na ty jsem docela zapoměl :-), to si je dát tal ale už po 1 minutě, čim dřív, tim líp, a nejlíp nějakej, kde se toho hodně hýbe, měněj se barvy, a nic tam nezůstává dlouho. LCD se nevypalujou že?
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Scorp píše:no jo,.. na ty jsem docela zapoměl :-), to si je dát tal ale už po 1 minutě, čim dřív, tim líp, a nejlíp nějakej, kde se toho hodně hýbe, měněj se barvy, a nic tam nezůstává dlouho. LCD se nevypalujou že?
no videl jsem nekde nejakou upravu, kde se to dalo nastavit i po sekunde, dvema, trema.. ale uz nevim jak a kde..
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Scorp píše:.. LCD se nevypalujou že?
U LCD je to jedno.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
El_Pedro
Nováček
Nováček

Příspěvek od El_Pedro »

Oukej, tak já na to radši nebudu šahat.Byl by to fakt průser. Dík
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“