Problém s DVD/RW/R9 LITE-ON SOHW-832S - vyřešeno

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

spajk
Začátečník
Začátečník

Problém s DVD/RW/R9 LITE-ON SOHW-832S - vyřešeno

Příspěvek od spajk »

Nevite jestli je to mozny?Palim zasadne na Verbatimi.Prehravam to na domacim kinu(myslim) Yamaha S80 a to ma cist pouze DVD-R.Jenze ouha umi cist i DVD+R a jeste bonus DVD+RW.No a moje dvd-r me to cte spatne kouse se mi zvuk,ctverecky v obraze proste spatny.Moje dvd+r to cte s prehledem, bez booktype i z nim.Problem je ze dvd-r paleny na Necu jedou.Tak co myslite?Myslite ze pomuze firm?Jsou tam ted 2 novejsi nez mam ja.
Nic
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Těžko říct, jestli to je vypalovačkou, nebo přehrávačem. Jestli můžeš, tak vyzkoušej nějaký média vypálený na jiný vypalovačce.
Bathory
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Tak media z jinych palicek jedou.Ted jsem zkousel i dvd-r z LG.Mam ale ted dalsi problem se kterym bych potreboval poradit.Uz mi to normalne nevypali korektne ani dvd+r ktery mi do ted jelo tak bezproblemove.Co z tim?Reklamace asi bude bezucelna protoze v pc si to prehraju uplne v poho.Firmware uz taky nemam kam updatovat protoze novejsi uz neni.Sakra to prece neni mozny aby odeslo vypalovani dvd- a pak dvd+ nebo ze by mi to delal nejakej soft v pozadi.Vypaluju to v dvd decrypteru 3.5.1.0 pred chvili sem presel na 3.5.2.0 ale jeste jsem nic nezkousel palit.Pls poradte jinak me z toho trefi :cry:
Nic
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak to zkus vypálit v Alcoholu 120%, co tak sleduju, vypadávaj z něho nejlepší kopie DVD a jestli můžeš, projeď ty co nejdou v KProbe.
Bathory
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Tak v KProbe mi to presne tam jak to zacalo blbnout tj. na konci jednoho filmu ukazalo PI za 1100 a PIF az 550(HRUZA).Jak je to mozny?Zkusim z tehle kopie udelat pres alcohol dalsi dvd.Nemuze to byt ide driverama od nvidie, nekde jsem to cetl.
Nic
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

To je dost hustý. Takže buď hrabe vypalovačce, nebo si posviť na média, nebo nový firmware.
Bathory
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Plácnul bych s tím prodejci na stůl a ať se snaží. Mám tu samou výpalku a ještě jsem s ní neměl problém, krom jednoho média Emgeton( :( ), který nejde zkopírovat (číst a přehrát ano). Můj tip je, že je nějakej pešek ve výpalce, možná je zanešená, možná se někde něco pokazilo.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Tak jsem se tady dival na firmwary http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html je tam neco ohledne zlepseni zapisu, jelikoz se ale ucim nemcinu tak z tim nehnu.Neztratim zaruku tim ze tam dam firm z tech vise uvedenych stranek?Napadlo me jeste ze bych to mohl prehrat starsim firmem(originalni ze stranek liteonu) protoze ze u toho minuliho sli aspon ty + bez chyb.No jo ale zas nevim jestli to na ten minulej vubec pude.To je taky dulezity.Ja mam tedVS0E orig. ze stranek liteonu,je zatim nejnovejsi.To fakt dela chyby u + jen na konci, KProbe mi to dosvedci :) Pomozte mi nejak, nerad otravuju ale nevim si vubec rady.
Nic
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Pouze u originálních firmwarů vydávaných výrobci neztrácíš záruku. Všechno ostatní jde na tvoje triko. :(
Bathory
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

No ale musi jit prehrat originalni firmware starsim orig. firmem?To se da poznat kdyz tam dam zase zpet oficialni nez to dam na reklamacku.Myslys ze me to vyreklamujou jenom kvuli tomu ze je tam je vice chyb nez je obvykle?
Nic
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Pokud tam nahraješ zase zpátky nějaký originální, tak nikdo nic nepozná. Ono to ale někdy nejde, takže pozor!!!
Bathory
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Oki diky.Tak ted jsem zkousel prehrat firm(novejsi) VS0E firmem(starsi) VS0A a nic neche me to pustit.Pise neco jako ze ze je to pouze pro LiteOn832S a podtim je vypis mych mechanik kde je vypsany LiteOn832S to je gool.Co ted?Neda se to nejak odrbat?
Nic
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak na to by ti měl odpovědět nějaký majitel LITE-ONu, některý firmwary jsou prostě nevratný. Třeba všechny, kterýma jsem upgradoval já svýho Pioneera nevratný jsou a přitom se jedná o originály.
Ale já to věděl dopředu...
Bathory
kamro
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamro »

spajk píše:Tak media z jinych palicek jedou.Ted jsem zkousel i dvd-r z LG.Mam ale ted dalsi problem se kterym bych potreboval poradit.Uz mi to normalne nevypali korektne ani dvd+r ktery mi do ted jelo tak bezproblemove.Co z tim?Reklamace asi bude bezucelna protoze v pc si to prehraju uplne v poho.Firmware uz taky nemam kam updatovat protoze novejsi uz neni.Sakra to prece neni mozny aby odeslo vypalovani dvd- a pak dvd+ nebo ze by mi to delal nejakej soft v pozadi.Vypaluju to v dvd decrypteru 3.5.1.0 pred chvili sem presel na 3.5.2.0 ale jeste jsem nic nezkousel palit.Pls poradte jinak me z toho trefi :cry:
Tak presne to samy ted asi cca 3 tydny resim, ja na svym Liteonu 811 a uz na to s..u a v pondeli to pujdu reklamovat at se stara prodejce!!!! Vzdyt je to v zaruce, treba to staci jen vycistit uvidime. Kazdopadne je pravde, ze ten Liteon pali lip + format jak -.
ASUS A7V600, Barton 2500+ Box@3000+(10.5*200, 1.65V), 2*512MB DDR 400 V-Data cl 2.5, Seagate Baracuda IV 80 GB+Seagate Baracuda IV 160GB, SB Audigy, Original ATI Radeon 9700@9700 Pro 128 MB, Pioneer DVD-RW DVR 108, Teac DW 548D, case middle tower 300W Fortron, AOC 19" 9K+
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Napis mi potom pls jak si dopadl s tou reklamaci.Diky
Nic
kamro
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamro »

Ok dam ti vedet dnes po obede se na ne chystam, jinak jsem si jako nahradu uz poridil pioneer dvr 108 a po cca 10 vypalenych disku zatim spokojenost na 110%. Tak ted jeste vyresit uspesne reklamaci a bude to. :)
ASUS A7V600, Barton 2500+ Box@3000+(10.5*200, 1.65V), 2*512MB DDR 400 V-Data cl 2.5, Seagate Baracuda IV 80 GB+Seagate Baracuda IV 160GB, SB Audigy, Original ATI Radeon 9700@9700 Pro 128 MB, Pioneer DVD-RW DVR 108, Teac DW 548D, case middle tower 300W Fortron, AOC 19" 9K+
kamro
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamro »

Tak jsem dnes tu mechaniku zanesl k reklamaci. Ta byla prijata a pry mi tak do 14 dni daji vedet. Tak se necham prekvapit!! :)
PAeda
Nováček
Nováček

Příspěvek od PAeda »

Nazdarek, tak podobnej problem mam taky, nechce se ji palit DVD- a ted uz i cist :evil: DVD+ zacina mit snima problem. Jinak firmware novej se da prehrat starsim. Pomoci programu tady je link

http://club.cdfreaks.com/showthread.php ... adid=83294

Mam to vyzkouseny z VS0E na VS01, akorat ten program pracuje jen s binarnim firmwarem, teda jestli se nepletu. Tady mas jeste odkaz na stranku s firmwarama i s binarni verzi.

http://dhc014.rpc1.org/indexOEM.htm
MSI K8N Neo, Athlon 64 3,2GHz, A-Data DDR 600MHz, Geforce4 TI 4200 64MB, SB Live 5.1, TT Premium SS1, Segate 120GB a WD 160GB SATA, Teac 552 a LiteOn 832, Adls Well 800, Aoc 19 , D-Link DWL-2000AP+, Nexus 400W
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Jo diky ale neztratim tim zaruku kdyz tam dam ty binarni firmy?Proc vubec delaj ty binary?Jak kdyby nestacil do win a do dosu.
Nic
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

pokud vim a skousel jsem to tak nahrat starsi firmware nejde, vypise to ze nenaslo mechaniku. Jinak se mi zda ze FIRMWARE VS0E je nejak spatnej, taky my to dela u + na konci chyby ale neni to az tak hrozny. Jinak tim co maji tyhle vypalovacky bych doporucoval FIRMWARE VS0A novejsi at nedavaj jenom se tim kazi vypalovani, snad liteon udela jeste alespon jeden firmware kde to opravi :x
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“