Sony Ericsson P900 / P910i
Moderátor: CageJ
- Zajic.X
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Sony Ericsson P900 / P910i
Potřeboval bych sehnat český manuál k telefonu Sony Ericsson P900
Nikde ho nemůžu sehnat.
Moc mi pomúžete dík.
Nikde ho nemůžu sehnat.
Moc mi pomúžete dík.
- smile4me
- Začátečník
-
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- Zajic.X
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Zajic.X
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Thomas2425
- Začátečník
-
Sony Ericsson P900/P910i
Zdravím,
chci si koupit mobilní telefon SonyEricsson P900. Zajímalo by mě, jaký máte na tento stroj názor? Na těchto stránkách se mě zdá přijatelná i cena http://123mobil.cz/SonyEricsson-P900+2-1100.html . Zajímají mě především osobní skušenosti uživatelů. Nebo popřípadě vám budu vděčný i za jiné typy. Děkuji
chci si koupit mobilní telefon SonyEricsson P900. Zajímalo by mě, jaký máte na tento stroj názor? Na těchto stránkách se mě zdá přijatelná i cena http://123mobil.cz/SonyEricsson-P900+2-1100.html . Zajímají mě především osobní skušenosti uživatelů. Nebo popřípadě vám budu vděčný i za jiné typy. Děkuji
Naposledy upravil(a) Thomas2425 dne pát 14. říj 2005, 15:39, celkem upraveno 1 x.
- Jan Nepomucký
- Nováček
Da se flashnout a 910i; ma sice jen VGA fotak ale to ej clekm fuk. No na UIQ je mene aplikaci nez na S60 ale to zase tolik nevadi, je spise pro praci nez pro zabavu...
na stole: Venice 3000+, GEIL Value 2.5 - 3 - 3 - 6 - 7, Lan Party NF4 SLI, Fortron Blue Storm 500W, Leadtek PX 6800 TDH 325 / 600 @ 400 / 660, Soundblaster Audigy 2 Value
v posteli: SONY SZ1HP -- to byly časy
v posteli: SONY SZ1HP -- to byly časy
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
p900 je vynikajici stroj, jak napsal kolega vysse, da se flashnout na 910i coz ma nasledne za vyhodu hlavne podporu MS duo pro (pamet karty).
Osobne bych ale spis pockal, kazdym dnem ma vyjit p950i a da se ocekavat snizeni cen p900 a p910.
Imho otazka je fakt jestli ty ses schopnej symbian vyuzit . pokud pro nej vyuziti mas tak do toho jdi, pokud ne, osobne bych se spis poohlidl po necem jinym.
Jinak co me prekvapilo, byla celkem slusna vydrz tohoto telefonu , radove tak 2-3 dny dal levou zadni, coz je na takovej telefon pomerne slusny
Osobne bych ale spis pockal, kazdym dnem ma vyjit p950i a da se ocekavat snizeni cen p900 a p910.
Imho otazka je fakt jestli ty ses schopnej symbian vyuzit . pokud pro nej vyuziti mas tak do toho jdi, pokud ne, osobne bych se spis poohlidl po necem jinym.
Jinak co me prekvapilo, byla celkem slusna vydrz tohoto telefonu , radove tak 2-3 dny dal levou zadni, coz je na takovej telefon pomerne slusny
0118 999 881 999 119 7253
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ovsem jestli jsi do ted pouzival standardni telefon, mozna pro tebe bude lepsi nejaka Nokia Series 60 - i kdyz za takovouhle cenu. Jedinou nevyhodou je absence EDGE, otazkou ale je jestli by jsi ho stejne vyuzil.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
![Obrázek](http://games.onego.ru/lastfm/donmartinez.png)
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No stejne ji za tu cenu nesezenes (ja si to predtim neuvedmil) - tech 9 000,- je imho hodne pekna cena, i kdyz ten mobil uz je docela vyjezdovej.cool.user píše:imho, na p900 si clovek zvykne snadno , velmi snadno, pokud pracujes aspon trochu s pc tak ti vetsina veci prijde logicka
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- DeathFriend
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tento mobil mám a pro někoho může být nevýhoda čeština(pokud si to nefleshne na 910i) a jak už tu ěkdo vzpomínal EDGE,ale to záleží na člověku.Jinak jsem s ním naprosto spokojen.Ted tam mám 2000sms,šlape pořád jako hodinky,plnej vším možným,používám ho často a vydrží opravdu na to jaký má displej velkou dobu.Kdyžtak napiš co tě zajímá ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
- Thomas2425
- Začátečník
-
Sluchátka
A dají se sehnat stereo sluchátka k P900 na poslouchání MP3? Funguje to? Dočetl jsem se někde o nějakých problémech.
- prf.KuBA
- Středně pokročilý
K oficiálně dovezeným telefonům jsou stereo sluchátka standartně v balení. V případě šedého dovozu ti bohužel nikdo nic nezaručí. Udávám obě možnosti, protože nevím, do které skupiny se tento obchod řadí. ![Embarassed :oops:](./images/smilies/blush.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/blush.gif)
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Thomas2425
- Začátečník
-
- DeathFriend
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Thomas tak problémovej krám to rozhodně není,mám ho třičtvrtě roku a je naprosto v pohodě.Ted na něm mám 1500sms,plnou pamětovku aplikací a her a pořád jede plynule a nehlásí chyby.Vše je stabilní i při vysoké zátěži a co mě potěšilo je velká výdrž baetrie,na to že to má takový displej barevný tak je to opravdu dobré.Stereo sluchátka mám.Co se týče videa tak to je poměrně na špatné urovni,ale kamera to není že,foták VGA je docela dobrý na to jak je tento mobil "starý".Takže jsem plně spokojený ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no co vic chces slyset neco co jsme napsali nahore?Thomas2425 píše:Prosím, pište sem i nadále své názory, skušenosti, protože je to docela velká investice pro mě a nechtěl bych koupit nějaký problémový "krám". Děkuji
Kram to rozhodne neni, ba naopak, je to telefon kterej predbehl svou dobu. jako hlavni nedostatky bych oznacil poporu pouze MS duo (podporu ms duo pro resi FW z p910). a jine zadne nejak zasadni nedostatky nema, ovsem jak rikam, ja bych pockal spis na uvedeni p950 coz by melo byt kazdym dnem a pote pudou ceny p910 dolu
- Thomas2425
- Začátečník
-
P950
Co se týče té P950tky, tak jsem se někde dočetl, že by měla přijít na trh až kolem začátku února, to se mě samozřejmě nechce moc čekat.
Nebo se pletu????
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: P950
nepletes se , omlouvam seThomas2425 píše:Co se týče té P950tky, tak jsem se někde dočetl, že by měla přijít na trh až kolem začátku února, to se mě samozřejmě nechce moc čekat.Nebo se pletu????
Takze je to jasny, ber to ted dokud je maj...