Mám front panel od společnosti Delock (odkaz na ofiko stránky), který má na předním panelu výstup na line in/line out/mikrofon.

Propojení těchto tří zdířek je z vnitřní strany realizováno v podobě tří samostatných 3.5mm kabelů vedoucích do zapojení v dalším komponentu (nejspíše ven z kastle a následně do výstupu zvukové karty, aby bylo možné poslouchat a přenášet signál z předního panelu).

Já bych nicméně raději, abych mohl použít přímo kabel, který se propojuje uvnitř počítače skrze piny zvukové karty sloužící k výstupu na externí front panel (jako tomu bývá u vývodu z kastle, která většinou obsahuje dvě zdířky na line out a mic/line-in.

Psal jsem přímo firmě Delock, jelikož jsem chtěl vědět pozice pinů na které se pojí dráty u vývodu z panelu, abych je následně zapojil do zvukovky ať už do pozice AC'97 nebo HD Audio, jelikož takovýto propojovací kabel mám, nevím ovšem, jestli dostačující. Dostal jsem toto vysvětlení ke schématu:

Je to 16 pinová kostička, 15 pinů obsazených, nicméně nevím přesně kam zapojit které dráty, jež obsahuje kabel sloužící k propojení do front panelu, což je 10-pinová kostička, 9-pinů obsazených a do jakého schématu nejlépe (zda-li AC97 nebo HD Audio).
Máte nějaký nápad jak by toto šlo udělat? Popř odkaz na vhodný kabel? Osobně mám volný tento, který byl součástí mého case a který současně nevyužiji.

Postačí? Věděl by někdo správné zapojení?
Díky za nápady.