chtěl bych si doma zřídit "chytřejší" audio systém. Tím je myšleno mít nějaké reproduktory, do kterých bych mohl pouštět zvuk jak z PC, TV, tak pomocí bluetooth z tabletu/smartphonu bez toho, že bych musel nějako šaškovat ať už s kabelama nebo softwarem. Nějako jsem to zkoušel zkoumat, ale vždycky jsem byl zvyklej píchnout 2 repráky + bassu pod stůl k PC a vyřešeno. Teď se zařizuji v novém bytě a potřebuji poradit od někoho, kdo se v tom vyzná, aby to fungovalo fakt špičkově

Co jsem mezitím vyčetl (berte s rezervou, nemám s tím zkušenost, proto se ptám), tak určitě budu potřebovat jako koncový výstup 1) Reproduktory, které budou kabelově spojeny do A/V Receiveru, který bude umět přijmout bluetooth signál (tím pádem se mi vyřešila smyčka smartphone -> reproduktory = hrají), teď budu potřebovat kabelově připojit A/V Receiver k PC (a k TV), abych z nich získal zvuk. Tím pádem mám smyčku komplet a mohlo by to jet ne ?
Řešil to už někdo nebo je někdo prostě jen ochotný pomoct ? Je to tak jak jsem napsal nebo tam potřebuji ještě nějaké zařízení ? Popřípadně bych ocenil i třeba odkaz do e-shopu na dané produkty, abych si pročetl technické údaje.
Děkuji za Váš čas a ochotu