Beyond Divinity

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Beyond Divinity

Příspěvek od HADES »

Tak by mě docela zajímalo, co říkáte na tuto gamesu? Nedávno se mi to dostalo pod ruce a teď to zkouším hrát. Zatím to vypadá slibně
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Beyond Divinity

Příspěvek od shadow »

HADES píše:Tak by mě docela zajímalo, co říkáte na tuto gamesu? Nedávno se mi to dostalo pod ruce a teď to zkouším hrát. Zatím to vypadá slibně
Tak jsem to rozpařil...

jsem asi v cca 3/5 hry, už to hraju asi třetí víkend...

poznatky:

- ovládají se 2 postavy => více taktický postup a obtížnost nahoru, tím pádem přibylo i pauzování a lá baldurs gate ..to myslím v Divine Divinity nebylo...

- solidní hudba a průměrná grafika, docela repetitivní prostředí.
- při obchodování se v inventáři zobrazují i věci, co máte na sobě. Je zde tedy riziko jejich nechtěného prodeje...
- příběh takovej nijakej..

- OVŠEM - hraje se to velmi dobře, a hlavně v interiérech je to velká zábava (exteriéry jsou opět možná až moc velké a stereotypní - jde v podstatě o to vybílit mapu)
- líbí se mi přítomnej černej humor, sarkasmus a ironie v podání Death Knighta, za kterého vedle Vaší postavy hrajete... prostě takovej cool evil one ;) Jeho proslovy jsou teda good, dialogy jako takové ovšem slabota...
- vývoj postavy je zcela otevřený, skillování je řešeno podařeným způsobem...
- zajímavým prvkem jsou i přítomná Battlefields, kam - když najdete klíč - se můžete teleportovat... a nahnat si tak expy...

Závěr - jak říkám, jsem někde za půlkou... hodnotím jako hodně solidní béčko... "A" titul od Bioware to sice není, ale hratelnost je velice solidní, člověk se u toho fakt dobře baví.. Larian udělali při svém - jistě na rozdíl od konkurence - tenkém rozpočtu dobrou práci..

RPGčkářům doporučuju..... stojí to aspoň za zkusení...
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“