Kde mají procesory Coffee Lake skladem?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO
- Donic
- Mírně pokročilý
Kde mají procesory Coffee Lake skladem?
Poradí mi někdo, který z eshopů má skutečně procesory Coffee Lake i5-8400 nebo i7-8700 skladem? Ta situace je poměrně tristní...stálé uvádění na dotaz, do týdne, více než týden, na cestě, atd. S něčím novým přijdou na trh a nejsou to schopni bohužel fyzicky pokrýt... 

- racecar
- Středně pokročilý
Re: Kde mají procesory Coffee Lake skladem?
To chces davat do Z dosky non K cpu? To je fakt tristne. 

"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- Donic
- Mírně pokročilý
Neřešil jsem nic s Z deskou, dotaz zněl úplně jinak...Takže i ta odpověď je fakt tristníracecar píše:To chces davat do Z dosky non K cpu? To je fakt tristne.

Toť pro upřesnění.
- racecar
- Středně pokročilý
Ono totiz ine niesu, co asi nevies. 
PS: predchadzajuci prispevok sa necituje.

PS: predchadzajuci prispevok sa necituje.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- Donic
- Mírně pokročilý
Že jsou (bohužel zatím) desky 3xx jen Z to určitě vím stejně dobře jako ty...Ale že je do nich zákaz dávat procesory bez K, to už jsem zkrátka nevěděl...Nicméně zase "správná" odpověď na otázku ve stylu: "Šli tudy děti? Seju len..." = prostě jak u blbců na půděracecar píše:Ono totiz ine niesu, co asi nevies.
Toť pro upřesnění.

- Vesel
- Začátečník
-
v českých obchodech nikde. Jezdí to ve vlnách ale ty jsou hned pryč pač to mají lidi předobjednany. Jedině si počkat až se situace uklidní tipuju někdy kolem Vánoc.
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně skladem nikde nejsou, ale sem tam je někdo prodává na bazosi nebo aukro (např. že vzal dva kusy pro sebe a kámoše a kámoš to nakonec nevzal ... prostě něco tím stylem).
- Atapi
- Začátečník
Asi bych dal objednávku na alzu, to bude největší šance...
PS: fakt řešíš sra**, ptá se na dostupnost, ať si dá co chce kam chce... Navíc šestijádro od intelu za 9000 včetně desky třeba mně nepříjde jako špatný a Z chipset je výhoda.
PS: fakt řešíš sra**, ptá se na dostupnost, ať si dá co chce kam chce... Navíc šestijádro od intelu za 9000 včetně desky třeba mně nepříjde jako špatný a Z chipset je výhoda.
- Donic
- Mírně pokročilý
Na Aukru jsem nic takového neviděl...Bohužel jak vidím, bude potřeba počkat...i když jak zde i padlo "do Vánoc", to už moc optimisticky nezní...spajdr píše:Momentálně skladem nikde nejsou, ale sem tam je někdo prodává na bazosi nebo aukro (např. že vzal dva kusy pro sebe a kámoše a kámoš to nakonec nevzal ... prostě něco tím stylem).
- h1x
- Začátečník
Tak zrovna u Alzy je i5 8600K o 2tis dražší, než v jiných obchodech. I kdyby ten procesor měl ten zelenej zmrd skladem (a to nemá), tak bych si to u něho nekoupil. i5 za cenu i7, celkem dobrej vtip.
CPU: INTEL Core i7-8700K | CPU Cooler: SCYTHE Mugen 5 Rev.B | MB: GIGABYTE Z370 AORUS Gaming K3 | GK: MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G | RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 16GB (2x8GB) 3000MHz CL15 Red | SC: ROG Xonar Phoebus Solo | M.2 SSD: Samsung 960 EVO 250GB | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: WD Blue WD10EZEX 3.5" 1TB | Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl | PSU: Corsair RM550x 550W | Monitor: BenQ XL2411T 24" | Speakers: Creative GigaWorks T20 Series II | Headphone: Kingston HyperX Cloud | Keyboard: ROCCAT Ryos MK | Mouse: Zowie by BenQ EC1-A | Mouse bungee: Zowie by BenQ CAMADE | Mouse pad: Zowie by BenQ G-SR
- noegon
- Nováček
jj. Taky jsem na ten rozdíl cen koukal a moc to nechápu. 2t rozdíl je na zelenáče fakt dost.h1x píše:Tak zrovna u Alzy je i5 8600K o 2tis dražší, než v jiných obchodech. I kdyby ten procesor měl ten zelenej zmrd skladem (a to nemá), tak bych si to u něho nekoupil. i5 za cenu i7, celkem dobrej vtip.
STRIX 1080TI, 2720Z,IE 3.0, Grado SR80i
- Vesel
- Začátečník
-
za něco musí koupit to máslo 

- Donic
- Mírně pokročilý
Já myslím, že u Alzy je dražší asi téměř všechno... 

- h1x
- Začátečník
Dal jsem si objednávku na i5 8600K do dvou shopů a uvidím. Pokud mě to čekání přestane bavit, vezmu si i7 6700K od kamaráda za 5500 a bude.
CPU: INTEL Core i7-8700K | CPU Cooler: SCYTHE Mugen 5 Rev.B | MB: GIGABYTE Z370 AORUS Gaming K3 | GK: MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G | RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 16GB (2x8GB) 3000MHz CL15 Red | SC: ROG Xonar Phoebus Solo | M.2 SSD: Samsung 960 EVO 250GB | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: WD Blue WD10EZEX 3.5" 1TB | Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl | PSU: Corsair RM550x 550W | Monitor: BenQ XL2411T 24" | Speakers: Creative GigaWorks T20 Series II | Headphone: Kingston HyperX Cloud | Keyboard: ROCCAT Ryos MK | Mouse: Zowie by BenQ EC1-A | Mouse bungee: Zowie by BenQ CAMADE | Mouse pad: Zowie by BenQ G-SR
- h1x
- Začátečník
Suntech se tváří, že má 8600 skladem. Objednal jsem i zde, ale po přečtení negativních komentářů k tomuto obchodu objednávku asi zruším.
- Vesel
- Začátečník
-
Já to měl objednáno všude po 2 a 1/2 týdne kdy se dostupnost změnila z 22.10. na 2.11. a to ještě s otazníkem jsem se na to vykašlal a koupil zde na foru 8700k chtěl jsem původně 8600k ale to čekání zato nestojí asi. Dnes už není ani 2.11. ale na dotaz 

- Donic
- Mírně pokročilý
Já měl u TS Bohemia původní termín 24.10., nyní je tam 15.11. U czc původní termín 1.11., nyní zjišťujeme...Prostě paráda
Skladem je i5-8600K pouze u Alzy za "krásných" 8.500 Kč 

- Butch
- Středně pokročilý
Vy tu dostupnost hrotite jak kdyby jste cekali na ledvinu 

Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Pajka
- Začátečník
-
nekdy clovek nema na vybranou a nechce bejt bez pc tydny co jsem dostal info tak chodi ve vlnach ty procesory co jsem vypozoroval z alzy tak zhruna 1x za tyden je zavoz bohuzel vetsina padne na predobjednavky proto treba alze zbydou 2 na sklad protoze jenom magor da o 2ku navic jinak mi bylo doporuceno objednat a cekat klasicky ve fronte protoze jedine tak clovek se dostane na radu nejrychleji
taky se zacali objevovat i7ky skladem takze situace se uklidnuje ale muj osobni odhad je 3 tydny jeste na i5ku nebo zbozne prani?
taky se zacali objevovat i7ky skladem takze situace se uklidnuje ale muj osobni odhad je 3 tydny jeste na i5ku nebo zbozne prani?
- Pajka
- Začátečník
-
tak dneska TSB dalo termín 15.12.2017 na 8600K vypadá to že mají ještě 3 kusy na objednávku toho 15.12.