Po čase dnes opět ukradený (hacknutý) instagramový účet. Hacker tentokrát změnil úplně všechno, takže všechny dříve popsané pokusy, které vedly k úspěchu s navrácením zpět, selhaly.
Je změněné uživatelské jméno, heslo a přiřazená mailová adresa - tady vše. Žádný upozorňovací mail na možný útok mi nepřišel. Musel to měnit velký znalec...
K účtu neměl nikdo další přístup, heslo jsem měl hodně silné.
Pokud z JINÉHO účtu Instagramu hledám moje instagramové jméno, najde to jediný výskyt. A ten má to hackerem PŘEPSANÉ jméno. Alias jména si to tedy pamatuje a nalezne to účet, i když má už jiné jméno. Popisy pod jménem a informace v hlavičce jsou stále moje původní, ty zatím nepřepsal. Také všechny mé fotky jsou zatím nedotčené. Samozřejmě nejvíc mě štve, že si s tím teď může hacker dělat co chce.
Pokud z PC vstoupím na stránky s možností resetu hesla a zadám tam to nové, hackerem přepsané jméno, tak to proběhne a dole na stránce se zobrazí toto:
ukradl_instagram_ucet_orez.JPG
Takže země, kam to jde je jasná... No je to k nasr.ní...
Otázka, prosba: pokud někdy někdo takhle dopadl a podařilo se mu to vyřešit a má případnou mailovou adresu na Instagram, kde se to dá s nimi vyřešit, tak prosím napište. Díky moc.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.