Prikoupit prodlouzeni zaruky u Aceru nebo neprikoupit?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
RadekPraha
Začátečník
Začátečník

Prikoupit prodlouzeni zaruky u Aceru nebo neprikoupit?

Příspěvek od RadekPraha »

Chci koupit ntb Acer, ma cenu si prikupovat prodlouzeni zaruky z jednoho na tri roky za cca 4 tis.?

Je Acer vseobecne poruchovy? Asi zalezi na kusu, ale presto...
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Kup si Prestigio, tam máš záruku 3 roky rovnou.. než dávat 3 litry.. fuj
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Jo, zapomněl bych, viděl jsem pár Acerů půl semestru starejch, měly nalomený panty.. a to na obou stranách :sad:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Io píše:Jo, zapomněl bych, viděl jsem pár Acerů půl semestru starejch, měly nalomený panty.. a to na obou stranách :sad:
no a to je o zacházení, protože já týhle věcičky prodávám a tohle jsem teda ještě neviděl

bych se na to vykašlal za 4 tácy, stejně když se to má podělt, tak se to podělá docela rychle

poruchové (ale taky ne nijak strašně) jsou ty nejnižší řady s cenou stlačenou proklatě nízko, jinak bych se toho nebál
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Ono šlo o Acer Aspire 1355LC. I ta baterka kleká dost rychle - což je u LC dost normální :x
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

Io píše:Kup si Prestigio, tam máš záruku 3 roky rovnou.. než dávat 3 litry.. fuj
ale ty prestigia jsou prej nejvetší šméčka co jsem četl.... ale ty tri roky -hmm... :roll:
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Kupovat prestigo ... nevím, nevím :(

Acer je prostě ověřená značka - ale když už jsme u toho - při vyndavání PCMCIA karty se mi neznámým způsobem pdařilo urvat spodní dvířka včetně tšch paciček vevnitř, co je měly držet...
Dotaz zní, zda existuje nějaká falešná (třeba z plastu) karta, která by se tam zasunula až po okraj, aby se tam tolik neprášilo - myslím že jsem jí viděl u nějakých novějších NB - nevíte kde jí sehnat?
Francie ... sladká Francie
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“