Chci koupit ntb Acer, ma cenu si prikupovat prodlouzeni zaruky z jednoho na tri roky za cca 4 tis.?
Je Acer vseobecne poruchovy? Asi zalezi na kusu, ale presto...
Prikoupit prodlouzeni zaruky u Aceru nebo neprikoupit?
Moderátor: Don
- RadekPraha
- Začátečník
-
- Io
- Začátečník
- Io
- Začátečník
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no a to je o zacházení, protože já týhle věcičky prodávám a tohle jsem teda ještě nevidělIo píše:Jo, zapomněl bych, viděl jsem pár Acerů půl semestru starejch, měly nalomený panty.. a to na obou stranách
bych se na to vykašlal za 4 tácy, stejně když se to má podělt, tak se to podělá docela rychle
poruchové (ale taky ne nijak strašně) jsou ty nejnižší řady s cenou stlačenou proklatě nízko, jinak bych se toho nebál
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Io
- Začátečník
- joXerus
- Začátečník
ale ty prestigia jsou prej nejvetší šméčka co jsem četl.... ale ty tri roky -hmm...Io píše:Kup si Prestigio, tam máš záruku 3 roky rovnou.. než dávat 3 litry.. fuj
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kupovat prestigo ... nevím, nevím
Acer je prostě ověřená značka - ale když už jsme u toho - při vyndavání PCMCIA karty se mi neznámým způsobem pdařilo urvat spodní dvířka včetně tšch paciček vevnitř, co je měly držet...
Dotaz zní, zda existuje nějaká falešná (třeba z plastu) karta, která by se tam zasunula až po okraj, aby se tam tolik neprášilo - myslím že jsem jí viděl u nějakých novějších NB - nevíte kde jí sehnat?
Acer je prostě ověřená značka - ale když už jsme u toho - při vyndavání PCMCIA karty se mi neznámým způsobem pdařilo urvat spodní dvířka včetně tšch paciček vevnitř, co je měly držet...
Dotaz zní, zda existuje nějaká falešná (třeba z plastu) karta, která by se tam zasunula až po okraj, aby se tam tolik neprášilo - myslím že jsem jí viděl u nějakých novějších NB - nevíte kde jí sehnat?
Francie ... sladká Francie