Zdravím,
mám novou sestavu a nevím si vůbec rady. PC šlape jak má.. problém (viz. nadpis) začal už na onboard zvukovce. Tak jsem zkusil zapojit USB zvukovku Asus Xonar U7 , zablokoval onboard zvukovku v BIOSu a problém pořád přetrvává. Zkusil jsem snad úplně všechno a nevím si vážně rady. A opravdu prosím o pomoc.
Přeinstalace Win 10 nepomohla.
vše krom mikrofonu v ovladacich panelech - zvuk - záznam ... je zakázané (https://imgur.com/a/EiLVB)
Zkoušel jsem jiné zásuvky.
Myslel jsem, že problém vyřeší USB zvukovka.. očividně jsem byl na velkém omylu.
Mikrofon mi prenasi zvuk, přestože je mute.
Moderátor: CageJ
- luckerr
- Začátečník
-
Mikrofon mi prenasi zvuk, přestože je mute.
CASE: Fractal Define R3 ZDROJ: Seasonic X-560 GOLD MB: MSI Z77A-GD65 CPU: INTEL i5-3570K CPU FAN: Noctua NH-D14 GPU: GIGABYTE GTX 670 OC RAM: Patriot DDR3 16GB KIT 1600MHz CL9 Viper 3 HDD1: Crucial M4 128GB HDD2: Seagate Barracuda 7200.12 3.5" 2TB ST2000DM001 OS: Win10 64bit
- zombux
- Odborník PCT
Re: Mikrofon mi prenasi zvuk, přestože je mute.
vždyť ale na tom screenshotu mikrofon není ztlumený ![Confused :?](./images/smilies/eh.gif)
![Confused :?](./images/smilies/eh.gif)
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- luckerr
- Začátečník
-
Blbě jsem to popsal, omlouvám se. Mikrofon samozřejmě potřebuji aby fungoval.. ale když ho ''mutnu'' v programu jako Skype, Discord, TeamSpeak.. tak stejně přenášel zvuky z PC (youtube, atd..). Tzn. když jsem mluvil, stále byl v pozadí slyšet zvuk toho, co právě dělám ve Win10.
Nicméně, po několika hodinách testovaní to nakonec vypadá nejspíše na sluchátka. Dnes otestuji jiné.
Nicméně, po několika hodinách testovaní to nakonec vypadá nejspíše na sluchátka. Dnes otestuji jiné.
CASE: Fractal Define R3 ZDROJ: Seasonic X-560 GOLD MB: MSI Z77A-GD65 CPU: INTEL i5-3570K CPU FAN: Noctua NH-D14 GPU: GIGABYTE GTX 670 OC RAM: Patriot DDR3 16GB KIT 1600MHz CL9 Viper 3 HDD1: Crucial M4 128GB HDD2: Seagate Barracuda 7200.12 3.5" 2TB ST2000DM001 OS: Win10 64bit
- Gerbes
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Není problém v tom, že je zapnutá funkce "poslouchat zařízení" u toho mikrofonu (v nastavení zvukových zařízení ve win). Pokud je tato funkce zapnutá, tak mikrofon kromě samotného hlasu zaznamenává i to, co je na počítači přehráváno...
- komar
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Velice pravděpodobně je to problém HW, měl jsem podobnou zkušenosti s Kingston HyperX v první verzi, vracel jsem je právě z důvodu vazby mezi sluchátkem a mikrofonem. Lidé na teamspeaku slyšeli i to co já poslouchal (jakoby v pozadí) kdykoliv byl přenášen zvuk (tzn. ne neustále, což by vedlo na "what you hear" funkcionalitu). ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)