WACOM Intuos a nahradni hroty

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
kolouch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

WACOM Intuos a nahradni hroty

Příspěvek od kolouch »

Bohuzel jsem nekde ztratil nahradni hroty k peru a ten co tam mam tak je uz celkem opotrebovany. Nemohl by mi nekdo poradit kde sehnat nove ? Nebo bych od nekoho aspon 2 hroty odkoupil. Ze supportu wacom.com pro evropu se mi nikdo neozyva, cesky wacom neexistuje .. jenom distributori .. a ti na me taky prdi .. tablet uz mam par let .. a mam strach, ze az znicim posledni hrot .. tak budu muste koupit bud nove perio nebo prinejhorsim cely tablet :-( Vlastim velikost A4, coz by se mi prodrazilo :-(

Diky za rady
Necroman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

No při nejhorším by sis mohl koupit tu nejlevnější sadu s tabletem za pár tisíc, používat z ní pero a ten malý tablet prodat bez pera. Btw. také jsem asi rok používal tablet Wacom, kde je teď už netuším. Je to docela síla ovládat nějakou strategii či akční hru pomocí tužky :-D .
So sayeth the Wise Alaundo
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“