Pc nenajede
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- martinmasor
- Nováček
-
Pc nenajede
Hrál jsem hru najednou se PC restartovalo a najela černá obrazovka zkusil jsem vypojit grafiku a přehodit kabel do interní, ale to nepomohlo. Netuším čím to může být. Nemáte nějaké rady? Děkuji
- jagoda
- Středně pokročilý
Re: Pc nenajede
Mal som kedysi podobny problem pri Ghost Recon: Wildlands a pri GTAV...
blackscreen a zamrznutie... no signal na monitore... pomoze len hard rs.
skus aktualizovat ovladace, skontrolovat teploty, pouzit iny kabel napr displayport/hdmi
blackscreen a zamrznutie... no signal na monitore... pomoze len hard rs.
skus aktualizovat ovladace, skontrolovat teploty, pouzit iny kabel napr displayport/hdmi
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- martinmasor
- Nováček
-
pc už vůbec nenaskočí vidím jen černou obrazovku ani bios ... zkoušel jsem připojit monitor na integrovanou pořád to samé, prohodit ramky taky bez výsledku moje podezření je PSU nebo MB a dál netušim.
- werygood
- Začátečník
máš připojený beeper? možná to bude něco pískat, a podle toho bys mohl zjistit, o co jde.
- renek1
- Začátečník
No počkej a monitor je OK a nebo se nerozsvítí vůbec? Aby nebyl v řiti monitor
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
- jab
- Začátečník
-
kdysi dávno se mi stalo něco podobného a bylo to úmrtím desky. nemá deska na sobě nějakou signalizaci (led apod.) problémů? tzn. je třeba otevřít bednu a podívat se, jestli na ní něco nesvítí a případně zkonzultovat manuál.
ryzen r5 1600, ax370, 2x8gb, ssd+hdd, 1060 6gb