Radšej sa poradím ako keď kupím nejaký blud.
Ide o to že momentálne jazdím na starom notebooku za marie terezie od roku 2008 špecifikácie vam radšej nepíšem
Nejakú tú zostavu mám, chcem čo najviac muziky za minimum peňazí ako sa hovorí, preferujem intel procesory, ssd kvalitne napr aj samsung, monitory pod 144 Hz nejdem a podmienka G-Sync.
CPU : Intel Core i7-8700K (tu padla voľba na coffe lake) s výkonom do budúcna
Chladič : Cooler Master MasterLiquid Lite 240 (rozmýšľal som aj nad vzduchovým Noctua poraďte ktory)
MB : ASUS PRIME Z370-A (ak je nejaká lacnejšia Z370 doska od asus tak sem s ňou)
RAM : Kingston HyperX Predator – 2× 8 GB, 3200 MHz, CL16 (ram jedine od kingston)
SSD : Samsung 850 EVO 250GB (prípadne 500 GB ale ta cena by už bola vyššia)
HDD : Western Digital RED NAS 1TB (WD su celkom spoľahlive a RED obzvlášť pre servery na uschovu nejakých vecí, 1 TB zatiaľ ak by bola lepšia cena pre 2 alebo 3TB nie je problém)
GPU : nVidia geforce 1070 prevdepodobne (zatiaľ nie je súčasťou zostavy neskôr dokúpim od asus)
PSU : Corsair RM650x, 650 W, 80Plus Gold alebo lepší RM650i (tu vyberám len z týchto dvoch, 650W bude stačiť pre túto zostavu či?
Case - Be quiet! PURE BASE 600 Window (celkom sa mi páči, ale najviac žeriem skrinky od cooler master cosmos alebo niečo také peckové len sú drahé, a prosím nedavajte mi tu do ponuky fractal design neznášam tie skrine!!!)
Monitor : Asus MG248Q má 144 Hz a aj G-Sync myslím (pravdepodobne ten ale bral by som aj ten ASUS ROG Swift PG248Q ale cena uff)
Klávesnica :Genius Scorpion K20 (buď to alebo niečo lepšie)
Myš : Razer DeathAdder Elite, RZ01-02010100-R3G1 (buď to alebo niečo lepšie s kopou DPI aspoň 6000 ako tu)
mechanika : ASUS DRW-24D5MT (to alebo kopu iných nerieším
CENA ta je doležita hneď by ste sa ma pýtali koľko chcem inverstovať odpoveď je neviem
Ak viete zostaviť o dosť lepšiu alebo hoci lepšiu zostavu tak sem s ňou do tej ceny alebo aj menej ak sa podarí. Budem vďačný