Sestava: Athlon XP 2600+ Barton; 512 MB Ram 400MHz; HDD Maxtor 160GB; g.k. 9800 non pro
Epox EP-8RDA+ Pro => Obrazovka SMRTI
Moderátor: Eddward
- AberF
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Epox EP-8RDA+ Pro => Obrazovka SMRTI
ahoj, koupil sem včera bráškovi tuhle desku a včera večer sem to zapojil a vše běhalo v pohodě. Dneska když sem zformátoval disk a pokoušel se tam nahrát nový OS (XP Pro) tak tam mám tzv. ORAZOVKU SMRTI (modrej screen), ale Win 98, 2000 tam jdou úplně v pohodě. Prohazoval sem všechny komponenty, ale výsledek byl vždy stejnej. Volal sem do CC kde sem jí koupil a dohodly sme se na výměně za jinou (stejně asi vyberu KT600
), ale zajímalo by mě proč to dělá?
Sestava: Athlon XP 2600+ Barton; 512 MB Ram 400MHz; HDD Maxtor 160GB; g.k. 9800 non pro
- david99
- Začátečník

-
nejaka neshoda s biosom nieco sa tam mozno poskodilo, tazko povedat, kamarat mal raz chybny AGP port vsetko fungovalo ale ako nahle sa nainstalovali origos ovladace na grafiku tak system nestartoval iba cierna obrazovka a v lavo hore taky divny zeleno oranzovy znak. Takisto potom na tej doske ked ju vymenili nechcelo ist XP vsetko ostatne islo ale bolo to nekompatibilitou biosu (xpcka nesli konkretne v kombinacii tej dosky a grafickej karty co tam bola) flashol sa novy a vsetko frcalo
- AberF
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bios byl v pohodě, rval sem tam i starou PCI Rivu a furt ten stejnej problém. Nicméně v pátek sem byl reklamovat a reklamace byla uznaná hned a teď mám MSI a čipset KT 600 a bráška je spokojenejdavid99 píše:nejaka neshoda s biosom nieco sa tam mozno poskodilo, tazko povedat, kamarat mal raz chybny AGP port vsetko fungovalo ale ako nahle sa nainstalovali origos ovladace na grafiku tak system nestartoval iba cierna obrazovka a v lavo hore taky divny zeleno oranzovy znak. Takisto potom na tej doske ked ju vymenili nechcelo ist XP vsetko ostatne islo ale bolo to nekompatibilitou biosu (xpcka nesli konkretne v kombinacii tej dosky a grafickej karty co tam bola) flashol sa novy a vsetko frcalo
Přesto ti děkuju