case do ktorej sa vleze komplet cele vodne chladenie

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Konqueror
Začátečník
Začátečník

case do ktorej sa vleze komplet cele vodne chladenie

Příspěvek od Konqueror »

prosim poradte mi nejaku case do ktorej sa mi vojde najma radiator ktory akurat pasuje na otvor pre 12 cm vetrak (nieco podobne ako maxxxpert) ten otvor by tam uz mohol byt spraveny lebo nerad by som rezal novy
Nemusi mat priehladnu bocnicu ale najma kvalitne plechy a mohla by byt cierna :P bo ciernu mam rad

potrebujem do nej vopchat cele vodne chladenie aj s nadobou pre cerpadlo takze najlepsi bude asi bigtower

cena tak do 4000 sk

dikes
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak pokud chceš něco, kam se vejde vodník, tak ten se dá nacpat kamkoliv. Kvalitní plechy a černá, tak to už se specifikuje. Takže já bych asi (podle ceny) doporučil novýho Chiefa... :wink:

Tak např. Chieftec LCX-01B-B-SL
Obrázek Obrázek

A cena je lehce nad 2k Kč... :wink:
Konqueror
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Konqueror »

tak som pozrel tie chieftecy, nasiel som jeden co sa mi paci aj ma hore nad zdrojom miesto na radiator, len sa mi zda ten otvor nejako nizko nad zdrojom? Neviem ci sa tam radiator od ertyho naozaj zmesti :?

Obrázek

Obrázek

zda sa mi ze jak ma ten radiator diery na pripevnenie na case, tak kus este presahuje a tym padom sa tam ten radiator nezmesti :shock:

inak case je to zvonka tento: Obrázek
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Konqueror píše:...
nj, ale tenhle starej Chief (Dragon) nemá nad zdrojem 120mm díru, ale jen 80mm, takže bys jí musel upravit. Proto jsem ti doporučoval toho novýho (pokud chceš bigtower není problém). Ale takovej radiátor narveš i dozadu nad karty pod zdroj a nepotřebuješ big. Záleží jen na tobě. Já osobně, když bych kupoval biga, tak bych tam teda narval radiátor aspoň na tři 120 fany... :wink:
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Stoobi píše:
Konqueror píše:...
nj, ale tenhle starej Chief (Dragon) nemá nad zdrojem 120mm díru, ale jen 80mm, takže bys jí musel upravit. Proto jsem ti doporučoval toho novýho (pokud chceš bigtower není problém). Ale takovej radiátor narveš i dozadu nad karty pod zdroj a nepotřebuješ big. Záleží jen na tobě. Já osobně, když bych kupoval biga, tak bych tam teda narval radiátor aspoň na tři 120 fany... :wink:
to uz by bylo jak jaderna elektrarna :D :D :D

to konq.: vodni chlazeni se vleze skoro do jakekolik prostornejsi bedny... do cifteka midi to nacpes uplne nadherne a do cifteka big se ti tam vleze i druhy pocitac :D ta bedna je fakt obrovska ;)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

KOFis píše:vodni chlazeni se vleze skoro do jakekolik prostornejsi bedny... do cifteka midi to nacpes uplne nadherne a do cifteka big se ti tam vleze i druhy pocitac :D ta bedna je fakt obrovska ;)
No právě, podle mě je taky zbytečnost kupovat biga pro takovej radiátor. Do middle se ti to vejde krásně a aspoň je hezčí (mě se takovej big big :) nelíbí). Ale je to samozřejmě na tobě...

2Kofis: Náhodou by to byla paráda...když by se to trochu upravilo na ticho, tak by to byl výkonej vodník jak sviňa... :wink:
Konqueror
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Konqueror »

stoobi takze myslis ze ten radiator co chcem sa vojde aj do middle chiefteca? Sa mi zda ze prave pod zdroj a nad karty sa nevojde ale ty s tym mas skusenosti tak ma oprav ak sa mylim.. Len ja fakt neviem kam ho tam narvat...

tu je napr. middle chieftec:

Obrázek

aj mne sa zda middle krajsi ako big, len som myslel ze ak chcem mat radiator vnutri tak treba bigT :oops:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

na vodni chlazeni je uplne paradni AOpen H700B (A)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Na tom obrázku máš nějakou podivnou desku, Chief je dost prostornej case a FullATX deska se tam vejde v pohodě a ještě tam je místo.

Ten radiátor co jsi ukazoval (od Ertyho) by se tam vejít měl, je dělanej na 12cm fan, takže by to mělo vyjít...ale pokud vezmeš tohohle starýho Chiefa, tak ten má 2x80mm díru a to bys musel složitě upravovat. Takže jestli se ti designově líbí i novej Chief, tak bych šel do něj, ten už má 1x120mm díru, pro tebe ideál... :wink:
Tady máš porovnání vnitřků, z toho to je snad dostatečně zřetelný...
1) old Chief (2x80mm)
2) new Chief (1x120mm)
ObrázekObrázek

A i system chlazení má novej Chief lepší (pro HDD)
Konqueror
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Konqueror »

no hej na tu dosku som aj ja chvilu cumel jak puk :P

mas pravdu ze ma lepsie vyriesene chladenie, mno len ja by som bral konstrukciu noveho chiefa a prednu masku klasicku dragon.. ta sa mi paci najviac.. ale aj tak dikes za rady :wink:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak potom bych koupil teda klasickýho Dragona a zadek předělal, pokud máš na to podmínky, tak to neí problém (mě se taky víc líbí old Chief).

Ale ten radiátor se tam vejde...a kdyby pak uvažoval nad jiným (nějakej větší), tak by se dal narvat i nad zdroj nahoru, pokud by byl tak slabej...prostě Chief je prostornej case a chybu s ním neuděláš...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

kdyz se juknes do H700B, tak nemusis podle me nic predelavat a napes do ni uplne vsechno, vcetne velkyho vymeniku!

Obrázek

Obrázek
Konqueror
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Konqueror »

alebo toto :D kraasa aspon mne sa strasne paci sice budem musiet dlhsie setrit ale bude to super!

Obrázek
Obrázek

akurat ta cena :oops:
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Ani akasa skrinka nie je tiez zla.Ma taktiez 12cm miesto na vetrona vzadu.

H700B - to je ale marha, do tejto by si urcite napchal aj 2 pc bez vecsich problemov, par dier a je to. :lol: :)
Kherberoz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kherberoz »

Fx
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fx »

http://globalkiller.wz.cz/Novell_Server_Case/index.htm

V mym kejsu je taky mista dost, ale vrtani by ses asi neubranil :lol:
Svět je neskutečně proměnlivá záležitost...
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

stoobi mel na mysli neco takoveho asi ;)

http://kofis.sovicka.net/__case/DSC_0069.JPG

http://kofis.sovicka.net/__case/DSC_0067.JPG

taky uz sem konecne namychal ten spravny sejk do vodniho chlazeni :) ze muze voda takhle svitit sem teda necekal, kdyz prilozim flasku s tou kapalinou k zarivce tak to osviti cely pokoj :twisted: :twisted:

http://kofis.sovicka.net/__case/DSC_0063.JPG
Naposledy upravil(a) KOFis dne pát 21. led 2005, 19:10, celkem upraveno 1 x.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

KOFis píše:stoobi mel na mysli neco takoveho asi ;)
jj, přesně tak...nj. vždyť to ten case vlastně máš, co? Ale ten radiátor by se dal dát určitě i dovnitř a nebo nahoru nad zdroj nějakej velkej :wink:
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Stoobi píše:
KOFis píše:stoobi mel na mysli neco takoveho asi ;)
jj, přesně tak...nj. vždyť to ten case vlastně máš, co? Ale ten radiátor by se dal dát určitě i dovnitř a nebo nahoru nad zdroj nějakej velkej :wink:
musel bys rezat case a to je uplne zbytecne. takhle nikomu nevadi, nikdo ho ani nevidi, je ze zadu.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No samozřejmě...vypadá tam pěkně...ale já osobně bych asi ze seriovou case nevydržel (i když není špatná), ale nějaký úpravy bych udělat musel a nemám taky moc rád tyhle malý radiátory...ale to je věc názoru a vkusu!
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“