Rozmer obrazu ati vs nvidia

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Roboque
Začátečník
Začátečník

Rozmer obrazu ati vs nvidia

Příspěvek od Roboque »

Zdravim vsechny ladice mam jeden big problem jsem atinak a mam lcd potreboval bych u her co nemaj nic jinyho nez 1024*768 a je jich dost nechat obraz neinterpolovany aby se neroztahoval do plneho rozmeru monitoru ale to se mi jeste nepovedlo v ovladacich je sice neroztahovat ale to funguje jen pri 1280*960 mensi rozliseni je rozplizli a roztazeny na celou plochu displeje problem je v tom ze nvidije pocinaje minimalne radou fx vim ze umoznuji zapnout neroztahovat a kdyz date i treba 800*600 mate malinkej obrazek uprostred monitoru ale je ostrej existuje vubec moznost tohodle u ati je to problem ze to neumi hardware nebo software diky moc za radu sem uz zoufalej.
C2D E6600@3,4ghz, Asus P5Q PRO, MSI 4850 512Mb, 2x2048 DDR2 1066mhz Corsair Dominator,Lexa blackline, Scythe Mine,system - 2x250Gb Samsung F1 RAID0, data- SAMSUNG SP2004C (186 GB), WDC WD3000JS-55PDB0 (279 GB), Logitech G5, LG 1900R, Enermax Liberty 500w
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Předem se omlouvám se za tuto odpověď, ale nomohu si pomoci.
Nechápu proč. Proč někdo kdo hraje hry koupí LCD. Podle mého názoru nad klasický monitor který v téměř profi kvalitě stojí to co šmejdský LCD.

K problému. Já osobně jsem něco podobného viděl jen jednou a to na notebooku který při staru Windows 98 tu uvítací obrazovku skutečně zobrazil menší než display -> přizpůsobila se velikost obrazu na pixely. jako jedinou možnost vidím prohnat to nějakou amatérskou utilitkou ale neumim si to představit. Bohužel
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

cabman píše:Předem se omlouvám se za tuto odpověď, ale nomohu si pomoci.
Nechápu proč. Proč někdo kdo hraje hry koupí LCD. Podle mého názoru nad klasický monitor který v téměř profi kvalitě stojí to co šmejdský LCD.

K problému. Já osobně jsem něco podobného viděl jen jednou a to na notebooku který při staru Windows 98 tu uvítací obrazovku skutečně zobrazil menší než display -> přizpůsobila se velikost obrazu na pixely. jako jedinou možnost vidím prohnat to nějakou amatérskou utilitkou ale neumim si to představit. Bohužel
Nemůžu souhlasit!!! :x
Na LCD je nejen daleko lepší pohled ale pokud nemáš nějakou prehistorickou šunku tak je to OK. Mimochodem hry na LCD v jiném než nativním rozlišení vypadají normálně, třeba text ne ale hry jsou v pohodě...... :wink:
K problému: Zkusil si i jiné drivery? Nastavil si rozlišení ve hře i win? Někdy je lepší oboje.... :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“