PHILIPS 109P40 - BNC konektory

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
fue
Začátečník
Začátečník

PHILIPS 109P40 - BNC konektory

Příspěvek od fue »

zdar,

naco su mi na monitore BNC konektory?? mozem ich vobec nejako rozumne vyuzit resp. mam si zohnat kabel na BNC zo svojej grafickej??!

diky moc za pomoc.. :P

http://www.consumer.philips.com/consume ... Z_CONSUMER
fue
Začátečník
Začátečník

zeby nic???

Příspěvek od fue »

no vy ste ini kuuleri... m inechcete alebo neviete...?! :?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Spojení s grafickou kartou asi ne...
Ale třeba se spec. projektorem či jiným zařízením než je klasické PC.
Pro domácí použítí BNC konektory podle mě nevyužiješ.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
MiKu
Nováček
Nováček

Příspěvek od MiKu »

BNC konektory - oddělený signál pro každou složky (mělo by na monitoru být 5 vstupů - red, blue, green, H-sync, V-sync), měly by být kvalitnější než standardní D-SUB konektor, sám je používám, určitý kvalitativní rozdíl tam je, kabel je obvykle dražší než standardní D-SUB

Michal
Michal

Athlon64 3000+, MSI K8T NEO FIS2R, 512 MB DDR A-DATA 400 MHZ (CLK2,5), ASUS GF 5700 425/550@ 500/630, 80 GB SATA SEAGATE 8MB cache, 350 W ENERMAX, TV karta, DVD vypalovačka, EIZO L788
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Sehnal jsem si kabel BNC-VGA a u mého monitoru Philips 109P40/40 (shodou okolností stejný monitor jako má ten člověk v původním dotazu) nepozoruji rozdíl v kvalitě proti VGA-VGA. Ve skutečnosti jsem to ani nečekal protože oba kabely přenáší stejný signál?
Ale dost libový je, že můžu připojit dva pc na jeden monitor a nepotřebuji vga switch 8-). To je také odpověď na původní dotaz k čemu dva vga vstupy do monitoru.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Paolo.n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paolo.n »

Pripojeni pomoci BNC by melo bejt min nachylny na ruseni, jsou to vstupy primo do kanalovejch zesilovacu, obchazi to nejaky vstupni obvody. Mam monitor pripojenej BNCckama, ale rozdil v kvalite obrazu jsem teda nepostreh. Asi zalezi na konkternim monitoru, grafice.
Intel Core 2 Duo E6750 @ 3,3 GHz, GIGABYTE X38-DQ6, 2x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample @ 700/2000 MHz, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, NOKIA Multigraph 446 Xpro 19", Logitech MouseMan Dual Optical.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“