Ahojky, zjistila jsem, že existují neoficiální ovladače pro tuto zvukovou kartu a chtěla bych se zeptat, v čem jsou jiné/lepší než oficiální? S oficiálním ovladačem mi zvuková karta funguje a se zvukem jsem spokojená. Znamená to, že když nainstaluji neoficiální ovladače, že bude zvuk ještě lepší? Nebo v čem se to liší? Děkuji.
PS: OS mám Windows 10 Pro x64
Sound Blaster Z - výběr ovladače
Moderátor: CageJ
- Abby
- Začátečník
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Re: Sound Blaster Z - výběr ovladače
Jo bude tak dobrej že se z toho posadíš na zadek!
Ach no...
Neofiko ovladače jsou pro lidi co maj problémy, nebo co od zvukovky potřebujou něco jinýho, třeba nízké asio latence a pod tzn nic pro lidi jako ty.
Ach no...
Neofiko ovladače jsou pro lidi co maj problémy, nebo co od zvukovky potřebujou něco jinýho, třeba nízké asio latence a pod tzn nic pro lidi jako ty.
- Abby
- Začátečník
- neokop
- Nováček
-
Re: Sound Blaster Z - výběr ovladače
a ty neoficialni ovladace jsou jaky? protoze KXka to nejsou a jiny jsem nenasel, mam problem s touhle zvukovkou, vymenil jsem intel za AMD Ryzen5 ,vsechno jede nadherne ,ale SBZ me ted dela ze me po priblizne dvou hodinach vypne zvuk a dokud neprehodim DTS na Digital Live tak zvuk nejde, jak to v encoderu prehodim, zvuk jde zase dve hodky a zase vypne,absolutne nevim proc to dela,mam to propojene pres optiku s STR DG-720
- kotas
- Středně pokročilý