Budu kupovat FZ20 a ta podporuje karty SD/MMC. FZ20 udělá 3 snímky za vteřinu při plném rozlišení (5 mega). Časovou prodlevu mezi stiskem spouště a exponováním snímku má 0,008 sekundy. Nerad bych aby karta byla pomalejší než foťák. Doporučíte mi SD Ultra II nebo spíš Extreme III? Nechci tu rozebírat jak často to budu využívat, ale jestli mi na ten rychlý záznam bude stačit Ultra II (zápis prý až 9MB/s) nebo budu muset mít Extreme III (zápis až 20MB/s). Cenový rozdíl mezi nima je caa 600Kč. A jakou značku mám vzít? Tohle jsem zatím porovnával jen u fy SanDisk. Doporučíte mi ji nebo radši nějakou jinou?
//edit
jak tak projíždím různé stránky tak nabívám dojmu že těch vychloubačných výsokých rychlosti dosahujou jen ve čtečkách karet... rychlost ve foťáku asi bude daleko menší... o to víc bude lepší koupit tu vysokorychlostní kartu, ne?
//edit 2 - odpověď
tak mi odpověděli na jiném foru... FZ20 prý zapisuje na kartu rychlostí 5,7MB/s, takže nejlepší je používat min. stejně rychlou kartu... obyč. SD karta by ho omezovala... půjdu do Sandisku Ultra II
Panasonic FZ20 a SD karty
- wena
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Panasonic FZ20 a SD karty
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518